קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

ארוחת ערב: שעורה סלק זהב "ריזוטו" עם ריקוטה סלטה

ארוחת ערב: שעורה סלק זהב
מתכון ארוחת ערב: שעורה סלק זהב "ריזוטו" עם ריקוטה סלטן מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 719 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 88 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכי לחנות וקחי שעורה, מלח ופלפל, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו ריזוטו סלק עם אספרגוס קלוי וריקוטה סלטה, ארוחת ערב: ריזוטו שעורה עם כרובית ויין אדום, ו סלט סלק עם ריקוטה סלטן וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות פרנהייט. בצלחת תבשיל קטנה שמחזיקה את הסלק בנוחות, משלבים סלק עם 3 כפות מים. מכסים בחוזקה וצולים עד סלק הם מכרז לחלוטין, 20-30 דקות. קוצצים גס את הסלק, ואז מועכים בקערה עם גרידת לימון, מיץ, חצי שמן זית ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בינתיים, יוצקים מלאי לתוך סיר בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
בסיר גדול וכבד, כגון תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית הנותר מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים בצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף שום ושעורה לסיר. מערבבים היטב כדי לצפות את הדגנים בשמן, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מצקת מלאי לתוך הסיר לאט לאט, המאפשר לכל אצווה להיספג לפני הוספת הבא, לבשל את השעורה עד במכרז, ערבוב לעתים קרובות, 30-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
ברגע שעורה הוא רך, מערבבים ברוב תערובת סלק. כבה את החום והוסף 1 כוס של סלטה ריקוטה התפוררה, ולאחר מכן עונה לטעום עם מלח ופלפל. במידת הצורך, להוסיף מים לסיר כדי ליצור מרקם רופף, שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
שעורהשעורה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מגישים ריזוטו על צלחת עם שמן זית טפטף על גבי הנותרים ריקוטה סלטה זרועים מעל; לשרת עם ירקות החורף לצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ירוקירוק