מתכון ארוחת ערב: שעורה סלק זהב "ריזוטו" עם ריקוטה סלטן מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 719 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 88 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכי לחנות וקחי שעורה, מלח ופלפל, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו ריזוטו סלק עם אספרגוס קלוי וריקוטה סלטה, ארוחת ערב: ריזוטו שעורה עם כרובית ויין אדום, ו סלט סלק עם ריקוטה סלטן וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות פרנהייט. בצלחת תבשיל קטנה שמחזיקה את הסלק בנוחות, משלבים סלק עם 3 כפות מים. מכסים בחוזקה וצולים עד סלק הם מכרז לחלוטין, 20-30 דקות. קוצצים גס את הסלק, ואז מועכים בקערה עם גרידת לימון, מיץ, חצי שמן זית ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בינתיים, יוצקים מלאי לתוך סיר בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
בסיר גדול וכבד, כגון תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית הנותר מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים בצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף שום ושעורה לסיר. מערבבים היטב כדי לצפות את הדגנים בשמן, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
1 תפוז, גרידה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מצקת מלאי לתוך הסיר לאט לאט, המאפשר לכל אצווה להיספג לפני הוספת הבא, לבשל את השעורה עד במכרז, ערבוב לעתים קרובות, 30-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
ברגע שעורה הוא רך, מערבבים ברוב תערובת סלק. כבה את החום והוסף 1 כוס של סלטה ריקוטה התפוררה, ולאחר מכן עונה לטעום עם מלח ופלפל. במידת הצורך, להוסיף מים לסיר כדי ליצור מרקם רופף, שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת סלטה ריקוטה
שעורה
1 כפית מלח היקורי מעושן
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מגישים ריזוטו על צלחת עם שמן זית טפטף על גבי הנותרים ריקוטה סלטה זרועים מעל; לשרת עם ירקות החורף לצד.