קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ארטיקים מ ' חטיפים קלאסיים עשויים מאפס

ארטיקים מ ' חטיפים קלאסיים עשויים מאפס
אם יש לכם סוכר מגורען, חצי וחצי, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. מתכונים דומים: מנגו Creamsicles-חטיפים ללא גלוטן ללא סוכר לילדים, לימון ליים 'Creamsicles': מבוגר לקחת על פופ קפוא קלאסי, ו הכי טוב עשוי מאפס בראוניז.

הוראות

1
הפוך את בסיס גלידת וניל: להביא את הקרם לרתיחה חשופה בסיר 1 ליטר מעל חום בינוני נמוך, רק עד שהוא מהביל בועות קטנות טופס סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום וקצף בסוכר ווניל עד שהסוכר נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
העברה לקערה נקייה, כיסוי, ומקרר לפחות 4 שעות או עד צונן לחלוטין. כאשר בסיס הגלידה הוא מקורר לחלוטין, להקפיא אותו במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. כאשר הוא השלים את המחזור שלה הגלידה תהיה עקביות של רך לשרת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
להרכיב את הארטיקים: מלא לחלוטין 6 (3-אונקיה) כוסות דיקסי עם הגלידה, להכניס מקלות ארטיק, להקפיא במשך 2 שעות עד מוקשה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מקלות ארטיקמקלות ארטיק
5
בעוד שכבת הוניל מתקררת, מקציפה את מיץ התפוזים, חצי וחצי, ואבקת סוכר יחד בכוס מדידה נוזלית. הגדר 6 (5-אונקיה) כוסות דיקסי על צלחת קטנה, מקפיא בטוח או תבנית אפייה ויוצקים 1/4 כוס של תערובת מיץ תפוזים לתוך כל כוס.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חצי וחציחצי וחצי
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
לקלף את כוסות דיקסי מהגלידה הקפואה ולהכניס את הקפיץ לתוך כוסות דיקסי מלאות מיץ תפוזים, דוחף למטה כדי לעקור את המיץ ולכסות את הגלידה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
7
הוסף עוד מיץ כדי לכסות לפי הצורך. ייתכן שיהיה עליך לשקול את הגלידה למטה עם תבנית אפייה נוספת ושקית של אפונה קפואה כדי לוודא שכבת וניל נשאר שקוע.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
להקפיא במשך 4 שעות, עד המיץ הוא קשוח לחלוטין. לקלף את כוסות דיקסי לפני ההגשה. אחסן את הארטיקים במקפיא במיכל אטום למשך חודש.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)