ארטיקים מ ' חטיפים קלאסיים עשויים מאפס
אם יש לכם סוכר מגורען, חצי וחצי, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. מתכונים דומים: מנגו Creamsicles-חטיפים ללא גלוטן ללא סוכר לילדים, לימון ליים 'Creamsicles': מבוגר לקחת על פופ קפוא קלאסי, ו הכי טוב עשוי מאפס בראוניז.
הוראות
הפוך את בסיס גלידת וניל: להביא את הקרם לרתיחה חשופה בסיר 1 ליטר מעל חום בינוני נמוך, רק עד שהוא מהביל בועות קטנות טופס סביב הקצוות.
הסר מהחום וקצף בסוכר ווניל עד שהסוכר נמס לחלוטין.
העברה לקערה נקייה, כיסוי, ומקרר לפחות 4 שעות או עד צונן לחלוטין. כאשר בסיס הגלידה הוא מקורר לחלוטין, להקפיא אותו במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. כאשר הוא השלים את המחזור שלה הגלידה תהיה עקביות של רך לשרת.
להרכיב את הארטיקים: מלא לחלוטין 6 (3-אונקיה) כוסות דיקסי עם הגלידה, להכניס מקלות ארטיק, להקפיא במשך 2 שעות עד מוקשה לחלוטין.
בעוד שכבת הוניל מתקררת, מקציפה את מיץ התפוזים, חצי וחצי, ואבקת סוכר יחד בכוס מדידה נוזלית. הגדר 6 (5-אונקיה) כוסות דיקסי על צלחת קטנה, מקפיא בטוח או תבנית אפייה ויוצקים 1/4 כוס של תערובת מיץ תפוזים לתוך כל כוס.
לקלף את כוסות דיקסי מהגלידה הקפואה ולהכניס את הקפיץ לתוך כוסות דיקסי מלאות מיץ תפוזים, דוחף למטה כדי לעקור את המיץ ולכסות את הגלידה לחלוטין.
הוסף עוד מיץ כדי לכסות לפי הצורך. ייתכן שיהיה עליך לשקול את הגלידה למטה עם תבנית אפייה נוספת ושקית של אפונה קפואה כדי לוודא שכבת וניל נשאר שקוע.
להקפיא במשך 4 שעות, עד המיץ הוא קשוח לחלוטין. לקלף את כוסות דיקסי לפני ההגשה. אחסן את הארטיקים במקפיא במיכל אטום למשך חודש.