ארטישוק, זית, ופלפל קלוי אנטיפסטו
ארטישוק, זית, ופלפל קלוי Antipasto עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, חמאה, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ארטישוק, זית, ופלפל קלוי אנטיפסטו, פלפל קלוי Antipasto, ו כריך פלפל קלוי Antipasto.
הוראות
חותכים פלפלים קלויים לרצועות 3/4 אינץ ' רחב. שום בשר טחון. לשטוף ולנקז לבבות ארטישוק. ארטישוק פט יבש לחתוך דרך קצות גזע לרבעים. קוצצים פטרוזיליה.
במחבת כבדה 12 אינץ ' לבשל שום בשמן וחמאה על חום מתון, ערבוב, עד ריחני.
מוסיפים ארטישוק ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, על 3 דקות. מערבבים פלפלים קלויים, פטרוזיליה, מרכיבים שנותרו, ומלח ופלפל לפי הטעם עד בשילוב.
מגישים אנטיפסטו בטמפרטורת החדר עם לחם.