ארטישוק טוסקני ושטרודל תרד
מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמן מהעגבניות המיובשות, התרד, העגבניות המיובשות בשמן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו פסטה ארטישוק טוסקני, שטרודל תרד פטריות, ו שטרודל תרד וריקוטה עם חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת טפלון הקפיצו פטריות ועגבניות ב -2 כפיות שמן מעגבניות מיובשות עד שהפטריות רכות. מגניב לטמפרטורת החדר.
בינתיים, מחממים תנור ל 350*. בקערה גדולה שלבו תרד, פסטו, פלפל ואם רוצים פתיתי פלפל.
מוסיפים ארטישוקים, גבינת מוצרלה, 5 כפות גבינת פרמזן ותערובת פטריות; מערבבים היטב.
מגלגלים בצק סהר על תבנית אפייה משומנת קלות למלבן ארוך אחד; חותם תפרים ונקבים.
מרדדים לתוך 14 על 9 אינץ'. מלבן.
מורחים מילוי 3 אינץ'.- רחב רצועת למטה מרכז של מלבן. בכל צד ארוך חותכים 1 אינץ'.- רחב רצועות כדי בתוך 1/2 ב. של מילוי. החל מקצה אחד, קפל רצועות מתחלפות בזווית על פני מילוי.
להקציף ביצה ושמן שנותר; מברישים מעל בצק.
מפזרים גבינת פרמזן שנותרה; אופים 10 דקות או עד להזהבה. מגניב 5 דקות לפני חיתוך לתוך 12 פרוסות.