ארטישוק, פלפל אדום & סלט גבינה עיזים
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? ארטישוק, פלפל אדום & סלט גבינה עזים יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם לבבות ארטישוק, אבוקדו, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: דלעת קלוי סקווש, סלט גבינה ארטישוק & עזים, שעועית רחבה, אפונה & ארטישוק W / גבינת עיזים, ו גזר לבן, חומוס וסלט גבינת עזים.
הוראות
מחממים התנור 220c / 200c מאוורר / גז סימן 7.
בקערה לזרוק את הפלפל האדום ואת הבצל האדום בשמן הזית, ואז פרושים על מגש ovenproof וצולים במשך כ 20 דקות עד רך ובראונינג בקצוות.
לזרוק את אבוקדו פרוס במיץ לימון כדי למנוע ממנו דהוי.
תכין את הסלט שלך. מחלקים את עלי הסלט על שתי צלחות, ולאחר מכן העליון עם פלפל אדום, בצל, ארטישוק, אבוקדו. תגמור עם גבינת העיזים המתפוררת והרוטב האהוב עליך.