ארטישוק תינוקות צלוי
ארטישוק תינוק קלוי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 180 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 47 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ארטישוק תינוק, שמן זית, פטרוזיליה שטוחהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארטישוקים לתינוקות צלויים במחבת, ארטישוק תינוקות צלוי, ו ארטישוק תינוקות צלוי.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הסר את העלים החיצוניים הקשים של הארטישוקים וקצץ את הגבעולים. השתמש מקלף ירקות כדי להסיר את השכבה החיצונית הירוקה הקשוחה מן הגבעול.
חותכים את השליש העליון של הראש כדי להסיר את הקצוות הקשים של העלים, ולאחר מכן לפצל אותו באמצע. לשפשף עם לימון כמו שאתה עובד כדי שהם לא יהפכו לחומים.
מערבבים יחד את שמן הזית, חומץ בלסמי, מלח, פלפל ושום.
הניחו את חצאי הארטישוק חתוכים בצלחת קלייה וטפטוף בתערובת שמן הזית. צלי בתנור עד הארטישוקים רכים, כ -20 דקות.
כדי לשרת, למעלה עם גבינה ומקשטים עם פטרוזיליה.