ארטישוקים ממולאים שלמים מטוגנים ביין לבן
ארטישוקים ממולאים שלמים מטוגנים ביין לבן עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, פטרוזיליה שטוחה, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו ארטישוקים ממולאים שלמים מטוגנים ביין לבן, האכלה חברים: יין לבן ארטישוקים מטוגנים עם טימין, ו דגים וארטישוקים עם יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מלית: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מורחים פירורי לחם במחבת אפייה רדודה ואופים באמצע התנור עד לזהב חיוור, כ -10 דקות. פירורי מגניב לחלוטין, ואז לזרוק עם פרמזן, שום, פטרוזיליה, סופרסטה, גרידה אם שימוש, מלח ופלפל.
טפטוף שמן על פירורים ולזרוק למעייל באופן שווה.*
חותכים את גבעולי ארטישוק ולהשליך.
חותכים את החלק העליון 1/2 אינץ 'של 1 ארטישוק עם סכין משונן, ואז לחתוך על 1/2 אינץ' את כל הקצוות הנותרים עלה עם מספריים מטבח. לשפשף עלים לחתוך עם חצי לימון. להפריד עלים מעט עם האגודלים שלך ולשלוף עלים סגולים ממרכז ועלים צהובים מספיק כדי לחשוף לחנוק מטושטשת. לגרוף החוצה לחנוק עם קאטר מלון כדור, ואז לסחוט קצת מיץ לימון לתוך חלל.
לקצץ ארטישוקים הנותרים באותו אופן.
כפית על 2 כפות מלית לתוך חלל של כל ארטישוק, החל עלים תחתונים להפיץ עלים פתוחים ככל האפשר מבלי לשבור, כפית מעוגלת 1/2 מלית בתוך כל עלה. מעל כל ארטישוק עם פרוסה של פרובולון.
לבשל ארטישוקים: לשים מים, יין, שמן, בצל, שום, מלח ופלפל בסיר לחץ (ללא הכנס) או סיר ולסדר ארטישוקים ממולאים בנוזל בשכבה 1.
חותם סיר לחץ עם מכסה ומבשלים בלחץ גבוה, על פי הוראות היצרן, 10 דקות. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.
אם משתמשים בסיר רגיל, ארטישוק מבשלים, מכוסה, עד העלים רכים, כ 50 דקות.
להעביר ארטישוקים עם מלקחיים ל 4 צלחות מרק וכפית בישול נוזלי סביבם.
* הערת טבחים: המילוי עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.