ארנב Agnolotti עם רוזמרין ועוף Brodo נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1143 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פרמזן טרי, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו ראגו של ארנב צלוי איטי W. חומוס, רוזמרין & שום, טורטליני בבורדו, ו טורטליני בבורדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 225 מעלות. יש לשטוף את רגלי הארנב מתחת למים קרים ולייבש את הטפיחה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ארנב
2
מניחים את הרגליים בתנור הולנדי גדול בשכבה אחת.
3
הוסף מספיק שמן זית כדי לכסות על ידי 1/4 אינץ'. למעלה עם נייר קלף עגול, ומניחים ישירות על שמן.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים לתנור ומבשלים עד בשר אם נופל מהעצם, כ -7 שעות.