ארנב מטוגן עם רדיצ'יו מקורמל וסלסה ורדה
ארנב מטוגן עם רדיצ'יו מקורמל וסלסה ורדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 13 מנות.7 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 132 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 1455 קלוריות. ראש לחנות ולקחת טימין, צ'ילי, כפות נדיבות שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. עם כפית ציון 76%, המנה הזו מוצקה. נסו רדיצ'יו מבושל ופסטה בצל מקורמל, סלסה ורדה חזיר מטוגן, ו עוף סלסה ורדה מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
בקערה רדודה שלבו קמח, טימין, אורגנו, מלח ופלפל. לחפור את הארנב בקמח המתובל ולהניח בצד.
בסיר גדול מטגנים את שמן הזית, השום, הרוזמרין והצ ' ילי כדי להחדיר את השמן בטעמם.
מוציאים את הרוזמרין והצ ' ילי ומניחים בצד.
מניחים את נתחי הארנב המתובלים בתבנית ומבשלים 7 עד 10 דקות, משני הצדדים, עד שהבשר מזהיב.
מניחים את הרוזמרין השמור, הצ ' ילי השלם והשום חזרה לתבנית ומוסיפים את הזיתים, היין וציר העוף.
מכניסים לתנור ומבשלים 30 דקות.
כשהוא מבושל מוציאים את הארנב מהסיר בעזרת כף מחוררת ומניחים על מגש. מנמיכים את הנוזל שנותר על אש גבוהה עד שהוא מצפה את גב הכף ויוצקים על מגש הארנב.
מגישים עם רדיצ ' יו מקורמל וסלסה ורדה.
פורסים את ראשי הרדיצ ' יו לשניים ומקפיצים פנימה 2 כפות שמן זית על אש נמוכה במשך 15 עד 20 דקות, תוך היפוך מעת לעת.
בינתיים מערבבים יחד את הפטרוזיליה, הצלפים, האנשובי, הלימון ו -1 כוס שמן זית בבלנדר.
מזלפים את הסלסה ורדה מעל הרדיצ ' יו המבושל ומגישים עם הארנב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזני נוצץ הם אפשרויות נהדרות עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דראפייר ברוט טבע אנדר & מישל פינו נואר אפס מינון. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -60 דולר לבקבוק.
![דראפייר ברוט טבע אנדר. ומישל פינו נואר אפס מינון]()
דראפייר ברוט טבע אנדר. ומישל פינו נואר אפס מינון
עבור אוהבי תחושות טהורות יצרנו 100% פינו נואר קובלה ללא מינון. הוא מכיל רק את שאריות הסוכר הטבעיות של היין בפחות מ -2 גרם לבקבוק. יתר על כן, השימוש במינימום מוחלט של גופרית מעניק ליין את החופש לבטא את עצמו לחלוטין. על האף יש פרי פריך ובאותו זמן בשלים. על החיך הוא זקוף וטהור, עם עדינות ורעננות בשפע.זהב ורמיליון בצבע. האף של ענבים שחורים טריים, של פירות אדומים, לבנים והדרים. חיך בשפע עם בשר אפרסק כרם וזר עשבי תיבול ארומטיים. תווים חריפים קטנים בגימור. שמפניה דקה וסרוגה היטב של טוהר רב.אידיאלי כמו אפריטיף. הליווי המושלם למאכלי ים, סשימי או אפילו גבינת עזים רכה.