קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

ארנב עם כרוב כבוש: קוניגליו קון קראוטי

ארנב עם כרוב כבוש: קוניגליו קון קראוטי
ארנב עם כרוב כבוש: קוניגליו קון קראוטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.78 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 584 קלוריות, 89 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. אם יש לכם גרגרי פלפל, שומן חזיר, ארנב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ארנב קלוי איטלקי (קוניגליו אל פורנו), ארנב בסגנון איסקיה: קוניגליו כל ' איסיטנה, ו סלסיצ'יה די קוניגליו אל אצטו (נקניקיית ארנב עם חומץ).

הוראות

1
שוטפים את הארנב ומייבשים במגבות נייר. מתבלים במלח ים ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ארנב שלםארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
במחבת גדולה עם תחתית כבדה מחממים שומן 1/4 כוס על אש גבוהה עד שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מוסיפים מחצית מחתיכות הארנב, עם העור כלפי מטה ומבשלים עד להזהבה, כ -5 דקות. הופכים ומבשלים עד להזהבה בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
4
מוציאים את הבשר החום ומבשלים את הבשר הנותר. מניחים בצד על צלחת מכוסה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מוסיפים את השומן הנותר ומחממים עד שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים 2 דקות, עד שהם שקופים אך לא משחימים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את הכרוב הכרוב וגרגירי הפלפל, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים כ -8 דקות. מערבבים מדי פעם כדי שלא יידבק.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
8
מחזירים את חתיכות הארנב למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
יוצקים את היין למחבת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים את התבנית ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
מגישים מיד.
11
מניחים את כל החומרים בסיר של 6 ליטר ומכסים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומצמצמים להתבשל. מבשלים מכוסה 40 עד 50 דקות, תוך ערבוב תדיר או עד שהם רכים מאוד. ניתן לחמם מחדש בהצלחה רבה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת