קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

ארנב עם כרוב כבוש: קוניגליו קון קראוטי

ארנב עם כרוב כבוש: קוניגליו קון קראוטי
ארנב עם כרוב כבוש: קוניגליו קון קראוטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.78 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 584 קלוריות, 89 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. אם יש לכם גרגרי פלפל, שומן חזיר, ארנב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ארנב קלוי איטלקי (קוניגליו אל פורנו), ארנב בסגנון איסקיה: קוניגליו כל ' איסיטנה, ו סלסיצ'יה די קוניגליו אל אצטו (נקניקיית ארנב עם חומץ).

הוראות

1
שוטפים את הארנב ומייבשים במגבות נייר. מתבלים במלח ים ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ארנב שלםארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
במחבת גדולה עם תחתית כבדה מחממים שומן 1/4 כוס על אש גבוהה עד שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים מחצית מחתיכות הארנב, עם העור כלפי מטה ומבשלים עד להזהבה, כ -5 דקות. הופכים ומבשלים עד להזהבה בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
4
מוציאים את הבשר החום ומבשלים את הבשר הנותר. מניחים בצד על צלחת מכוסה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מוסיפים את השומן הנותר ומחממים עד שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים 2 דקות, עד שהם שקופים אך לא משחימים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את הכרוב הכרוב וגרגירי הפלפל, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים כ -8 דקות. מערבבים מדי פעם כדי שלא יידבק.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
8
מחזירים את חתיכות הארנב למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים את היין למחבת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים את התבנית ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגישים מיד.
11
מניחים את כל החומרים בסיר של 6 ליטר ומכסים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומצמצמים להתבשל. מבשלים מכוסה 40 עד 50 דקות, תוך ערבוב תדיר או עד שהם רכים מאוד. ניתן לחמם מחדש בהצלחה רבה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר