קושימומחה
מוכן ב1 ש, 22 דק.
מנות22
ציון בריאות3
מגזין

ארניס שאטובריאנד

ארניס שאטובריאנד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז לתת A. 1.- Bã©arnaise Chateaubri and a try. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 22 . אם יש לך חלמון ביצה, פלפל, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 22 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Shâteubriand, Chateaubriand A La Maison, ו שאטו-ברין עם שני רוטב ברנז. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-425F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים צלי בתבנית אפייה; מברשת עם 2 כפות. של רוטב הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
אופים 35 עד 40 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 60° עבור בינוני נדיר או155 עבור doneness בינוני, צחצוח עם 2 כפות. של רוטב סטייק הנותרים לאחר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
תן לעמוד 15 דקות (טמפרטורה פנימית תעלה -12° במהלך עמידה).
5
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הוסף מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 10 עד 12 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מסננים תפוחי אדמה, משאירים תפוחי אדמה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חותכים 1/4 כוס החמאה לחתיכות; מוסיפים לתפוחי אדמה יחד עם הפטרוזיליה. לזרוק בחוזקה עד תפוחי אדמה מצופים באופן שווה. מתבלים במלח ופלפל. כיסוי כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
9
מלא את החלק התחתון של דוד כפול עם כמה סנטימטרים של מים. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. בינתיים, לערבב הנותרים 1/4 כוס רוטב סטייק בצלצלים בראש דוד כפול; במקום ישירות על מבער (לא על החלק התחתון של הדוד הכפול מלא במים) ומבשלים 3 דקות או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
10
הוסף 2 כפות. של שאר החמאה; מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
11
הסר מהחום.
12
מוסיפים חלמון ביצה וטרגון; מערבבים עם חוט whisk עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
מניחים מעל החלק התחתון של דוד כפול מלא מים רותחים; לבשל ומערבבים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
14
הוסף את 6 כפות הנותרים. חמאה, 2 כף. בכל פעם, ערבוב עם חוט להקציף לאחר כל תוספת עד החמאה נמסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
15
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
16
חותכים בשר לפרוסות. למעלה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
17
תגיש עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים