ארץ האם קרבונרה
ארץ המתכון האם קרבונרה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שיני שום, שאלוט, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. נסו Carbonara vegetariana (קרבונרה צמחוני), תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז, הזמנת 1 1/2 כוסות מים פסטה חם.
מבשלים חזיר בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 4 עד 5 דקות או עד פריך.
הסר בשר חזיר, שמירה על טפטוף במחבת.
סאוט שאלוט בטפטופים חמים 3 עד 4 דקות או עד מכרז. מערבבים שום; saut 1 דקה.
מוסיפים מי פסטה שמורים בצלצלי שום; מביאים לרתיחה. מערבבים פסטה חמה מבושלת, ולהסיר מחום. מערבבים בחלמונים, 1 בכל פעם.
להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד שמנת.
הסר מהחום; להוסיף בשר חזיר מבושל, גבינת פרמזן, ושאר החומרים.
מפזרים גבינת פרמזן נוספת, אם תרצה.