באס פסים צלוי עץ עם לימון מאייר וריש זית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בס פסים צלוי עץ עם לימון מאיר ותענוג זית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 607 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, מיץ לימון, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 90%. נסו בס מפוספס עם מתכון זית-שקדים להתענג, בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, ו עשב ובס פסים צלוי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הצעד הראשון במתכון זה הוא להגדיר גריל חוצות שלך, היבאצ ' י או גריל קומקום עם לעשות בסדר גמור. השתמש בפחם עץ טבעי. להדליק את האש עם הצתה ונייר; להדליק אותו רק עם גפרורים-לא נוזל מצית. נוזל הצתה ייתן למזון טעם כימי לא טבעי. קבל את הפחם לחום בינוני ולהגדיר את מתלה הגריל כ 4 אינץ ' מעל הגחלים.
לעשות כמה חריצים לתוך הצדדים של הדגים ולהכניס את פרוסות השום לתוך החתכים. לשפשף את הדג עם מלח ושמן. גריל במשך כ 8 דקות לכל צד. לאחר הפיכת הדגים, לשפשף שמן זית ומלח על בצל האביב וגריל עם הדגים במשך 8 הדקות הנותרות.
הסר דגים ובצל מן הגריל על צלחת חמה.
לקבלת התענג פשוט לערבב את כל החומרים יחד לגרוף על הדגים החמים (יכול להיעשות יום inn מראש).