קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

באס פסים צלוי עץ עם לימון מאייר וריש זית

באס פסים צלוי עץ עם לימון מאייר וריש זית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בס פסים צלוי עץ עם לימון מאיר ותענוג זית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 607 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, מיץ לימון, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 90%. נסו בס מפוספס עם מתכון זית-שקדים להתענג, בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, ו עשב ובס פסים צלוי לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הצעד הראשון במתכון זה הוא להגדיר גריל חוצות שלך, היבאצ ' י או גריל קומקום עם לעשות בסדר גמור. השתמש בפחם עץ טבעי. להדליק את האש עם הצתה ונייר; להדליק אותו רק עם גפרורים-לא נוזל מצית. נוזל הצתה ייתן למזון טעם כימי לא טבעי. קבל את הפחם לחום בינוני ולהגדיר את מתלה הגריל כ 4 אינץ ' מעל הגחלים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
לעשות כמה חריצים לתוך הצדדים של הדגים ולהכניס את פרוסות השום לתוך החתכים. לשפשף את הדג עם מלח ושמן. גריל במשך כ 8 דקות לכל צד. לאחר הפיכת הדגים, לשפשף שמן זית ומלח על בצל האביב וגריל עם הדגים במשך 8 הדקות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
הסר דגים ובצל מן הגריל על צלחת חמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
לקבלת התענג פשוט לערבב את כל החומרים יחד לגרוף על הדגים החמים (יכול להיעשות יום inn מראש).
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט