בבית גלידת צ'רי גרסיה
בבית גלידת דובדבן Garcian יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו גלידת דובדבנים Garcian, גלידת בן וגרסיית הדובדבנים של ג'רי, ו גלידת דובדבן Garcian + בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את חצי חלב חצי, ¼ - כוס סוכר, מלח, שעועית וניל בסיר בינוני. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס; להסיר heat.In קערה בינונית, לטאטא יחד הנותרים סוכר וחלמונים; להפריש.
הסר שעועית וניל מתערובת חלב, ולהשליך. להביא את תערובת החלב רק כדי להרתיח. באמצעות כוס מדידה או מצקת, לאט לשפוך על ½ כוס של תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון ביצה, לטאטא כל הזמן. שמור הוספת תערובת חלב, על כוס ½ בכל פעם עד שכל זה כבר הוסיף.
יוצקים תערובת בחזרה לסיר, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, 5 עד 8 דקות.
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קערה בינונית. מערבבים שמנת כבדה; בואו מגניב לחלוטין. מכסים ומעבירים למקרר עד מקורר לפחות 1 שעה ועד לילה.
מניחים דובדבנים במחבת קטנה.
מוסיף את הברנדי ולהגדיר על חום בינוני. לחלוט בעדינות את הדובדבנים 4-6 דקות עד בקושי התרכך; להפריש.
יוצקים פודינג לתוך יצרנית גלידה ולעבד על פי הוראות היצרנים. במהלך הרגע האחרון או שניים של עיבוד, מוסיפים את הדובדבנים סחוטים יחד עם שוקולד. המשך עיבוד עד סט, אבל לא קשה.
מעבירים את הגלידה הרכה למיכל פלסטיק; להקפיא לפחות 3 שעות עד לילה.