קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בבקה שוקולד

בבקה שוקולד
שוקולד Babkan נטול גלוטן, קינוח. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 145 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור פסחא. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, חלמון ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו בבקה שוקולד, בבקה שוקולד, ו בבקה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד חלב חם 2 כפיות סוכר בקערה של מיקסר.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מפזרים שמרים על תערובת ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם שמרים לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים 1/2 כוס קמח לתערובת שמרים ומכים במהירות בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים ביצים שלמות, חלמון, וניל, מלח, הנותרים 1/2 כוס סוכר לנצח עד בשילוב. להפחית את המהירות נמוכה, ולאחר מכן לערבב הנותרים 2 3/4 כוסות קמח, על 1/2 כוס בכל פעם. הגדילו את המהירות למדיום, ואז הכו בחמאה, כמה חתיכות בכל פעם, והמשיכו להכות עד שהבצק מבריק ויוצר גדילים ממשוט לקערה, כ-4 דקות. (הבצק יהיה רך ודביק מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
לגרד בצק לקערה משומנת קלות לכסות קערה עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
תן לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שיכפיל את עצמו בתפזורת, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1
קו כל מחבת כיכר עם 2 חתיכות של נייר קלף (1 לאורכו ו 1 לרוחב).
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
אגרוף למטה בצק עם מרית גומי משומנת קלות, ואז חצי בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מרדדים חתיכת 1 של בצק על משטח משוריין היטב עם פינים מתגלגלים מקורנים קלות לתוך מלבן 18-על ידי 10 אינץ ' ולסדר עם צד ארוך הקרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
מכים יחד חלמון ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5
מורחים 2 1/2 כפות חמאה מרוכך על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ ' מסביב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
תצחצחו קצת משטיפת ביצים בגבול הארוך הקרוב אליכם.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מפזרים חצי שוקולד באופן שווה על בצק חמאה, ואז מפזרים חצי סוכר (2 כפות). החל בצד הארוך הרחוק ביותר ממך, לגלגל בצק לתוך יומן נוח, צובט בחוזקה לאורך תפר ביצה שטף לאטום. להביא קצוות של יומן יחד כדי ליצור טבעת, צובט לאטום. טוויסט טבעת שלמה פעמיים כדי ליצור דמות כפולה 8 ולהתאים לאחד מחבתות כיכר מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
הפוך בבקה אחרת עם בצק שנותר, כמה ביצה לשטוף, וחמאה ושוקולד הנותרים באותו אופן. צ ' יל הנותרים ביצה לשטוף, מכוסה, להשתמש מאוחר יותר. מחבתות כיסוי רופפות עם גלישת פלסטיק חמאה (צד מרופד למטה) ולתת בבקאס לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הבצק מגיע העליון של מחבתות, 1 עד 2 שעות. (לחלופין, לתת לבצק לעלות מחבתות במקרר 8 עד 12 שעות; להביא לטמפרטורת החדר, 3 עד 4 שעות, לפני האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מברשת צמרות של בצק עם שאריות ביצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
11
אופים עד צמרות הן חום זהוב עמוק וישבנים נשמעים חלולים כאשר טפח (כאשר כיכרות מוסרים מחבתות), כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
מעביר כיכרות למתלה וקריר לטמפרטורת החדר.
1
בבקאס לשמור, עטוף בניילון נצמד ולאחר מכן לסכל, קפוא 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה