בבקה שוקולד
בבקה שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חלמונים, שמרים עוגה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. מתכונים דומים: בבקה שוקולד, בבקה שוקולד, ו בבקה שוקולד.
הוראות
מערבבים את הקמח, סוכר, שמרים, וחלב חם; ואז לכסות את הקערה עם ניילון לעטוף ולתת לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה.
הפוך את הבצק: בקערה של מיקסר עומד מצויד עם מקצף, לערבב יחד את הסוכר, וניל, מלח, חלמוני ביצה וביצים עד מעורבב היטב. להתאים את המיקסר עם וו בצק, להוסיף את הקמח ואת הספוג, ומערבבים עד בשילוב; ואז לטפטף בחמאה.
מערבבים עם הוו בצק עד incorporated.
מניחים אותו בקערה משומנת, מכוסה, ולתת לו לנוח ולעלות עד הוכפל נפח, על 1 1/2 שעות.
בינתיים, לעשות את המילוי: להתאים את המיקסר עם מצורף ההנעה ומערבבים יחד את הדבק שקדים, חלבונים ביצה, וחמאה.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לשלב.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
קמח קל משטח עבודה, לכבות את הבצק ולהכות אותו כדי לשחרר את הגזים הבנויים. מחלקים את הבצק ב 1/
מכסים 1 חתיכה עם מגבת לחה כמו שאתה מגלגל את השני
חתיכה לתוך מלבן 8 על ידי 14 אינץ 'ו 1/4 אינץ' עבה.
תן לבצק לנוח בזמן שאתה מגלגל את השני החוצה.
מורחים כל אחד עם 1/2 של המילוי, ואז מגלגלים אותם בסגנון ג ' לירול וצובטים את התפרים כדי לאטום אותם. לשטח את הבצק מעט עם מערוך, ולאחר מכן לסובב את הבצק 6 עד 8 פעמים. תן לבצק לנוח כמה דקות. הפוך ספירלות עם הבצק ומניחים אותם 2 מחבתות עוגה משומן 8 אינץ'. (לחלופין, להניח את הבצק ישר החוצה 2 מחבתות צינור משומן.) לכסות כל מחבת עם מטלית לחה, ולתת לעלות במקום חם עד כמעט הוכפל נפח, על 30 עד 60 דקות.
אופים את העוגות במשך 45 דקות, ואז לתת מגניב במחבת.