קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות80
מגזין

בו סאם

בו סאם
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם כרוב נאפה קמחי, מלח כשר, אורז קצר דגנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. נסו Bo Ssam, Bo Ssam, ו Bo Ssäm (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החזיר במחבת צלייה, באופן אידיאלי אחד שמחזיק אותו בנוחות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מערבבים יחד את הסוכר מגורען ו 1 כוס המלח בקערה, ולאחר מכן לשפשף את התערובת לתוך הבשר; להשליך כל תערובת עודף מלח וסוכר. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומכניסים אותה למקרר למשך 6 שעות לפחות, או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים את התנור ל 300 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר את החזיר מהמקרר ולהשליך כל מיצים שהצטברו.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
שים את החזיר בתנור ומבשלים 6 שעות, צולה עם שומן שניתנו ומיצי פאן בכל שעה. החזיר צריך להיות רך מניב בשלב זה - זה צריך להציע כמעט שום התנגדות הלהב של סכין ואתה צריך להיות מסוגל למשוך בשר בקלות את הכתף עם מזלג. בהתאם ללוח הזמנים שלך, אתה יכול לשרת את החזיר מיד או לתת לו לנוח ולהתרכך בטמפרטורת החדר עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
כאשר מוכן לשרת—רטבים נעשים, צדפות מוכנים להיות shucked, חסה נשטפת, וכו- הפעל את התנור ל 260°.
מרכיבים שתצטרך
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מערבבים יחד את הנותרים 1 כף מלח והסוכר החום ולשפשף את התערובת בכל רחבי החזיר. שים אותו בתנור במשך 10 עד 15 דקות, עד הסוכר נמס לתוך קרום פריך, מתוק.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים בו ssäm שלם וחם, מוקף בליווי.
9
Reprinted with permission from Momofuku by David Chang and Peter Meehan, © 2009 by David Chang And Peter Meehan. Published by Clarkson Potter / Publishers, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc. ניו יורק. דוד צ ' אנג הוא השף והבעלים של בר אטריות מומופוקו, Momofuku Ssam בר, Momofuku Ko, ו Momofuku
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
10
Bakery & Milk Bar, כולם ממוקמים בעיר ניו יורק. הוא זכה בפרסים רבים, כולל השף הטוב ביותר לשנת 2006 של מזון ויין, השף הטוב ביותר לשנת 2007 של בון אפטיט, אחד מאנשי השנה של GQ 2007, ופרסי ג ' יימס בירד לשנת 2007 והשף הטוב ביותר בניו יורק 200
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
"מומופוקו" הוא ספרו הראשון.פיטר מיהאן הוא סופר מזון שכתב עבור הניו יורק טיימס ושיתף פעולה במספר ספרים.