בו סאם
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם כרוב נאפה קמחי, מלח כשר, אורז קצר דגנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. נסו Bo Ssam, Bo Ssam, ו Bo Ssäm (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החזיר במחבת צלייה, באופן אידיאלי אחד שמחזיק אותו בנוחות.
מערבבים יחד את הסוכר מגורען ו 1 כוס המלח בקערה, ולאחר מכן לשפשף את התערובת לתוך הבשר; להשליך כל תערובת עודף מלח וסוכר. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומכניסים אותה למקרר למשך 6 שעות לפחות, או למשך הלילה.
מחממים את התנור ל 300 ° F.
הסר את החזיר מהמקרר ולהשליך כל מיצים שהצטברו.
שים את החזיר בתנור ומבשלים 6 שעות, צולה עם שומן שניתנו ומיצי פאן בכל שעה. החזיר צריך להיות רך מניב בשלב זה - זה צריך להציע כמעט שום התנגדות הלהב של סכין ואתה צריך להיות מסוגל למשוך בשר בקלות את הכתף עם מזלג. בהתאם ללוח הזמנים שלך, אתה יכול לשרת את החזיר מיד או לתת לו לנוח ולהתרכך בטמפרטורת החדר עד שעה.
כאשר מוכן לשרת—רטבים נעשים, צדפות מוכנים להיות shucked, חסה נשטפת, וכו- הפעל את התנור ל 260°.
מערבבים יחד את הנותרים 1 כף מלח והסוכר החום ולשפשף את התערובת בכל רחבי החזיר. שים אותו בתנור במשך 10 עד 15 דקות, עד הסוכר נמס לתוך קרום פריך, מתוק.
מגישים בו ssäm שלם וחם, מוקף בליווי.
Reprinted with permission from Momofuku by David Chang and Peter Meehan, © 2009 by David Chang And Peter Meehan. Published by Clarkson Potter / Publishers, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc. ניו יורק. דוד צ ' אנג הוא השף והבעלים של בר אטריות מומופוקו, Momofuku Ssam בר, Momofuku Ko, ו Momofuku
Bakery & Milk Bar, כולם ממוקמים בעיר ניו יורק. הוא זכה בפרסים רבים, כולל השף הטוב ביותר לשנת 2006 של מזון ויין, השף הטוב ביותר לשנת 2007 של בון אפטיט, אחד מאנשי השנה של GQ 2007, ופרסי ג ' יימס בירד לשנת 2007 והשף הטוב ביותר בניו יורק 200
"מומופוקו" הוא ספרו הראשון.פיטר מיהאן הוא סופר מזון שכתב עבור הניו יורק טיימס ושיתף פעולה במספר ספרים.