קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

בולונז לזניה

בולונז לזניה
Lasagne Bolognese עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הרוטב שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 702 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו צ'אק בקר טחון, פרמזן, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי feeds.epicurious.com. מתכונים דומים: בולונז לזניה, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז עם תרד.

הוראות

1
עד יומיים קדימה
2
הפוך את הרוטב בולונז
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
3
בצל דופק, גזר, וסלרי במעבד מזון עד finelychopped.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מחממים שמן זית בכבד גדולעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
בשר Addground, חזיר טחון, pancetta, וירקות; לבשל, פירוק בשר טחון עם כפית, עד לחות isalmost התאדה לחלוטין בשר הוא השחמה היטב, 25-30 דקות; העונה עםזלת ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים יין לסיר ומביאים לרתיחה, מגרדים חום ביטים מתחתית הסיר, על2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים חלב; מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום, ולאחר מכן עד שהלחות מתאדה כמעט לחלוטין, 8–10minutes.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
מוסיפים עגבניות ו2 מרק כוסות; מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מוסיפים מים על ידי 1/2-כוס אם צלחת יבש, עד טעמים להתמזג רסק, 2 1/2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
9
תן לרוטב להתקרר, thencover ו צמרמורת לפחות 12 hoursor עד 2 ימים. (
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
לתת thesauce לשבת ייתן לו טעם עמוק יותר, עשיר יותר.)
11
עד יום אחד קדימה
12
הפוך את בצק הפסטה הטרי
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
13
לטאטא מלח 3 כוסות קמח בקערה גדולה, לעשות באר במרכז, לפצח ביצים לתוך היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מערבבים ביצים עם מזלג, ואז לאט לערבב קמח עד הבצק ashaggy צורות. בצק שיעור על flouredsurface קלות ללוש, dustinglightly עם קמח אם דביק, untilsmooth, על 5 דקות (זה יהיה נוקשה למדי). לעטוף inplastic; בואו לשבת עד הבצק מחזיקזחה כאשר לחץ, 1-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
15
תירגע, אם אתה לא מוציא את זה מיד. להביא טמפרטורת toroom לפני rollingout, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
16
הפוך את האטריות
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
17
הגדר יצרנית פסטה לעוביההרטבה; אבק בקלילות עם קמח.מחלקים בצק ל 4 חתיכות.עבודה עם חתיכה 1 בזמן ושמירה על שאריות doughwrapped בפלסטיק כמו שאתה עובד, לשטח את הבצק לתוך קטן (לא רחב יותר מאשר מכונת mouthof); לעבור עגלות . מקפלים בצק כפי שנחוץ כדי להתאים ולרוץ דרךשוב. חזור ללא קיפול, התאמת המכונה לדיקויתחנות לאחר כל מעבר ואבק בקמח אם דביק, גיליון untilpasta הוא 1/16" עבה (setting8 על רוב המכונות).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
18
גיליונות Placepasta על flouredsurface קלות לחתוך לרוחב into16 8 " - אטריות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
19
אם עושים אטריות קדימה, מחסנית על תבנית אפייה עם חתיכת נייר קלף בין כל שכבה. לכסות עם לעטוף פלסטיק; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20
הפוך את השמל
21
מחממים חמאה בסיר בינוני חום בינוני untilfoaming.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
22
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
23
להקציף בחלב חם, 1/2-כוס בכל פעם. להביא צלחת לרתיחה, להפחית את החום, וsimmer, לטאטא לעתים קרובות, untilthe עקביות של שמנת, 8-10minutes; להוסיף אגוז מוסקט ועונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
24
Removefrom חום, להעביר mediumbowl, ולחץ על עטיפות פלסטיק ישירות על פני השטח; letcool מעט. תירגע אם אתה לא משתמש נכון.
25
יום של
26
לחמם את הרטבים
27
שלב רוטב בולונז ומוסיף 1 מרק כוס גדולהאוקפן מעל חום בינוני, וחום עד שהרוטב מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
28
בינתיים, אם אתה עושה את בשמל מראש, לחמם בסיר בינוני חום נמוך רק עד חם דרך (אתה לא רוצה לתת לו לרתוח).
29
מבשלים את האטריות
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
30
עבודה בקבוצות, לבשל אטריות freshlasagna בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד justsoftened, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
31
הסר בזהירות עם מלקחיים ומעביר לקערה גדולה של מי קרח; תן מגניב.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
32
מסננים noodlesand מחסנית על תבנית אפייה, עם מגבות נייר בין כל אחד, לוודא אטריות לא touch (הם יישארו יחד).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
33
להרכיב את הלזניה
34
מחממים תנור ל 177°. מעיל a13x9 " צלחת אפייה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
35
מורחים 1/4 כוס בשמל בתבנית אפייה מוכנה. למעלה עם שכבה של אטריות, מורחים scant 3/4 כוס Bolognesauce, ואז 1/2 כוס béchamel, העליון עם 1/4 כוס פרמזן.חזור על התהליך 7 פעמים נוספות, החל אטריות ומתקיימת עם פרמזן, עבור מכלול של 8 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
36
מניחים bakingdish על אפיית sheet ואופים לזניה עד מבעבע ומתחיל חום על גבי, 50-60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
37
בואו לזניה לשבת 45 דקות לפני ההגשה.
38
לזניה ניתן להרכיב 12 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
39
Letsit בטמפרטורת החדר 2 שעהלפני אפייה. קוק, מכוסה בנייר כסף עד 20 הדקות האחרונות, ואז לסיים את הבישול נחשף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
40
כיצד תת חנות-קנה
41
פסטה תוצרת בית הוא נהדר:הוא עשיר, והוא יכול להיות מגולגלמאוד רזה. אבל כמובן שזה לא האופציה היחידה שלך: חנות-קנה טרי: זמין בקירורחיתוך של חנויות מיוחדות ובעלי מכולת איטלקית. Usuallya קצת עבה יותר ממה שמתכון שלנו דורש אבלאתה עדיין בחירה טובה. קנה 1 1/2pounds. הגדלים משתנים לפי חנות;במידת הצורך, לקצץ את הרכבה noodlesduring כדי fillpan ללא חפיפה רבה.מיובשים: אם אתה מבחין בחבואאטריות ביצים מיובשות, הםרוות את השפע, אבל בסופר סופרמרקטידורום חיטה יעבוד justfine (להימנע מרתיחה, אם כי).נודלס סופרמרקט הם עבים יותר, אז לעשות fewerlayers. לבשל 24 אטריות (1-1 1/2 תיבות) packageinstructions; לחלק רטבים בצורה אחידה בין 6 שכבות.לקצץ אטריות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חיטהחיטה