קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

בולונז לזניה

בולונז לזניה
Lasagne Bolognese עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הרוטב שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 702 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו צ'אק בקר טחון, פרמזן, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי feeds.epicurious.com. מתכונים דומים: בולונז לזניה, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז עם תרד.

הוראות

1
עד יומיים קדימה
2
הפוך את הרוטב בולונז
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
3
בצל דופק, גזר, וסלרי במעבד מזון עד finelychopped.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מחממים שמן זית בכבד גדולעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
בשר Addground, חזיר טחון, pancetta, וירקות; לבשל, פירוק בשר טחון עם כפית, עד לחות isalmost התאדה לחלוטין בשר הוא השחמה היטב, 25-30 דקות; העונה עםזלת ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מוסיפים יין לסיר ומביאים לרתיחה, מגרדים חום ביטים מתחתית הסיר, על2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים חלב; מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום, ולאחר מכן עד שהלחות מתאדה כמעט לחלוטין, 8–10minutes.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
8
מוסיפים עגבניות ו2 מרק כוסות; מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מוסיפים מים על ידי 1/2-כוס אם צלחת יבש, עד טעמים להתמזג רסק, 2 1/2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
9
תן לרוטב להתקרר, thencover ו צמרמורת לפחות 12 hoursor עד 2 ימים. (
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
לתת thesauce לשבת ייתן לו טעם עמוק יותר, עשיר יותר.)
11
עד יום אחד קדימה
12
הפוך את בצק הפסטה הטרי
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
13
לטאטא מלח 3 כוסות קמח בקערה גדולה, לעשות באר במרכז, לפצח ביצים לתוך היטב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מערבבים ביצים עם מזלג, ואז לאט לערבב קמח עד הבצק ashaggy צורות. בצק שיעור על flouredsurface קלות ללוש, dustinglightly עם קמח אם דביק, untilsmooth, על 5 דקות (זה יהיה נוקשה למדי). לעטוף inplastic; בואו לשבת עד הבצק מחזיקזחה כאשר לחץ, 1-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
15
תירגע, אם אתה לא מוציא את זה מיד. להביא טמפרטורת toroom לפני rollingout, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
16
הפוך את האטריות
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
17
הגדר יצרנית פסטה לעוביההרטבה; אבק בקלילות עם קמח.מחלקים בצק ל 4 חתיכות.עבודה עם חתיכה 1 בזמן ושמירה על שאריות doughwrapped בפלסטיק כמו שאתה עובד, לשטח את הבצק לתוך קטן (לא רחב יותר מאשר מכונת mouthof); לעבור עגלות . מקפלים בצק כפי שנחוץ כדי להתאים ולרוץ דרךשוב. חזור ללא קיפול, התאמת המכונה לדיקויתחנות לאחר כל מעבר ואבק בקמח אם דביק, גיליון untilpasta הוא 1/16" עבה (setting8 על רוב המכונות).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
18
גיליונות Placepasta על flouredsurface קלות לחתוך לרוחב into16 8 " - אטריות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
19
אם עושים אטריות קדימה, מחסנית על תבנית אפייה עם חתיכת נייר קלף בין כל שכבה. לכסות עם לעטוף פלסטיק; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
20
הפוך את השמל
21
מחממים חמאה בסיר בינוני חום בינוני untilfoaming.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
22
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
23
להקציף בחלב חם, 1/2-כוס בכל פעם. להביא צלחת לרתיחה, להפחית את החום, וsimmer, לטאטא לעתים קרובות, untilthe עקביות של שמנת, 8-10minutes; להוסיף אגוז מוסקט ועונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
24
Removefrom חום, להעביר mediumbowl, ולחץ על עטיפות פלסטיק ישירות על פני השטח; letcool מעט. תירגע אם אתה לא משתמש נכון.
25
יום של
26
לחמם את הרטבים
27
שלב רוטב בולונז ומוסיף 1 מרק כוס גדולהאוקפן מעל חום בינוני, וחום עד שהרוטב מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
28
בינתיים, אם אתה עושה את בשמל מראש, לחמם בסיר בינוני חום נמוך רק עד חם דרך (אתה לא רוצה לתת לו לרתוח).
29
מבשלים את האטריות
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
30
עבודה בקבוצות, לבשל אטריות freshlasagna בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד justsoftened, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
31
הסר בזהירות עם מלקחיים ומעביר לקערה גדולה של מי קרח; תן מגניב.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
32
מסננים noodlesand מחסנית על תבנית אפייה, עם מגבות נייר בין כל אחד, לוודא אטריות לא touch (הם יישארו יחד).
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
33
להרכיב את הלזניה
34
מחממים תנור ל 177°. מעיל a13x9 " צלחת אפייה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
35
מורחים 1/4 כוס בשמל בתבנית אפייה מוכנה. למעלה עם שכבה של אטריות, מורחים scant 3/4 כוס Bolognesauce, ואז 1/2 כוס béchamel, העליון עם 1/4 כוס פרמזן.חזור על התהליך 7 פעמים נוספות, החל אטריות ומתקיימת עם פרמזן, עבור מכלול של 8 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
36
מניחים bakingdish על אפיית sheet ואופים לזניה עד מבעבע ומתחיל חום על גבי, 50-60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
37
בואו לזניה לשבת 45 דקות לפני ההגשה.
38
לזניה ניתן להרכיב 12 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
39
Letsit בטמפרטורת החדר 2 שעהלפני אפייה. קוק, מכוסה בנייר כסף עד 20 הדקות האחרונות, ואז לסיים את הבישול נחשף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
40
כיצד תת חנות-קנה
41
פסטה תוצרת בית הוא נהדר:הוא עשיר, והוא יכול להיות מגולגלמאוד רזה. אבל כמובן שזה לא האופציה היחידה שלך: חנות-קנה טרי: זמין בקירורחיתוך של חנויות מיוחדות ובעלי מכולת איטלקית. Usuallya קצת עבה יותר ממה שמתכון שלנו דורש אבלאתה עדיין בחירה טובה. קנה 1 1/2pounds. הגדלים משתנים לפי חנות;במידת הצורך, לקצץ את הרכבה noodlesduring כדי fillpan ללא חפיפה רבה.מיובשים: אם אתה מבחין בחבואאטריות ביצים מיובשות, הםרוות את השפע, אבל בסופר סופרמרקטידורום חיטה יעבוד justfine (להימנע מרתיחה, אם כי).נודלס סופרמרקט הם עבים יותר, אז לעשות fewerlayers. לבשל 24 אטריות (1-1 1/2 תיבות) packageinstructions; לחלק רטבים בצורה אחידה בין 6 שכבות.לקצץ אטריות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חיטהחיטה