Lasagne Bolognese עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הרוטב שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 702 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו צ'אק בקר טחון, פרמזן, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי feeds.epicurious.com. מתכונים דומים: בולונז לזניה, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז עם תרד.
בשר Addground, חזיר טחון, pancetta, וירקות; לבשל, פירוק בשר טחון עם כפית, עד לחות isalmost התאדה לחלוטין בשר הוא השחמה היטב, 25-30 דקות; העונה עםזלת ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מערבבים ביצים עם מזלג, ואז לאט לערבב קמח עד הבצק ashaggy צורות. בצק שיעור על flouredsurface קלות ללוש, dustinglightly עם קמח אם דביק, untilsmooth, על 5 דקות (זה יהיה נוקשה למדי). לעטוף inplastic; בואו לשבת עד הבצק מחזיקזחה כאשר לחץ, 1-2 שעות.
תירגע, אם אתה לא מוציא את זה מיד. להביא טמפרטורת toroom לפני rollingout, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
16
הפוך את האטריות
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
17
הגדר יצרנית פסטה לעוביההרטבה; אבק בקלילות עם קמח.מחלקים בצק ל 4 חתיכות.עבודה עם חתיכה 1 בזמן ושמירה על שאריות doughwrapped בפלסטיק כמו שאתה עובד, לשטח את הבצק לתוך קטן (לא רחב יותר מאשר מכונת mouthof); לעבור עגלות . מקפלים בצק כפי שנחוץ כדי להתאים ולרוץ דרךשוב. חזור ללא קיפול, התאמת המכונה לדיקויתחנות לאחר כל מעבר ואבק בקמח אם דביק, גיליון untilpasta הוא 1/16" עבה (setting8 על רוב המכונות).
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
23
להקציף בחלב חם, 1/2-כוס בכל פעם. להביא צלחת לרתיחה, להפחית את החום, וsimmer, לטאטא לעתים קרובות, untilthe עקביות של שמנת, 8-10minutes; להוסיף אגוז מוסקט ועונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
24
Removefrom חום, להעביר mediumbowl, ולחץ על עטיפות פלסטיק ישירות על פני השטח; letcool מעט. תירגע אם אתה לא משתמש נכון.
25
יום של
26
לחמם את הרטבים
27
שלב רוטב בולונז ומוסיף 1 מרק כוס גדולהאוקפן מעל חום בינוני, וחום עד שהרוטב מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בולונז
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
28
בינתיים, אם אתה עושה את בשמל מראש, לחמם בסיר בינוני חום נמוך רק עד חם דרך (אתה לא רוצה לתת לו לרתוח).
29
מבשלים את האטריות
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
30
עבודה בקבוצות, לבשל אטריות freshlasagna בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד justsoftened, על 10 שניות.
מסננים noodlesand מחסנית על תבנית אפייה, עם מגבות נייר בין כל אחד, לוודא אטריות לא touch (הם יישארו יחד).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
33
להרכיב את הלזניה
34
מחממים תנור ל 177°. מעיל a13x9 " צלחת אפייה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
35
מורחים 1/4 כוס בשמל בתבנית אפייה מוכנה. למעלה עם שכבה של אטריות, מורחים scant 3/4 כוס Bolognesauce, ואז 1/2 כוס béchamel, העליון עם 1/4 כוס פרמזן.חזור על התהליך 7 פעמים נוספות, החל אטריות ומתקיימת עם פרמזן, עבור מכלול של 8 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
36
מניחים bakingdish על אפיית sheet ואופים לזניה עד מבעבע ומתחיל חום על גבי, 50-60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
37
בואו לזניה לשבת 45 דקות לפני ההגשה.
38
לזניה ניתן להרכיב 12 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
39
Letsit בטמפרטורת החדר 2 שעהלפני אפייה. קוק, מכוסה בנייר כסף עד 20 הדקות האחרונות, ואז לסיים את הבישול נחשף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
40
כיצד תת חנות-קנה
41
פסטה תוצרת בית הוא נהדר:הוא עשיר, והוא יכול להיות מגולגלמאוד רזה. אבל כמובן שזה לא האופציה היחידה שלך: חנות-קנה טרי: זמין בקירורחיתוך של חנויות מיוחדות ובעלי מכולת איטלקית. Usuallya קצת עבה יותר ממה שמתכון שלנו דורש אבלאתה עדיין בחירה טובה. קנה 1 1/2pounds. הגדלים משתנים לפי חנות;במידת הצורך, לקצץ את הרכבה noodlesduring כדי fillpan ללא חפיפה רבה.מיובשים: אם אתה מבחין בחבואאטריות ביצים מיובשות, הםרוות את השפע, אבל בסופר סופרמרקטידורום חיטה יעבוד justfine (להימנע מרתיחה, אם כי).נודלס סופרמרקט הם עבים יותר, אז לעשות fewerlayers. לבשל 24 אטריות (1-1 1/2 תיבות) packageinstructions; לחלק רטבים בצורה אחידה בין 6 שכבות.לקצץ אטריות לפי הצורך.