קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בולונז פטריות

בולונז פטריות
בולונז פטריות נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם מרק בשר בקר, אגוז מוסקט טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: בולונז פטריות, בולונז פטריות, ו ספגטי עם בולונז פטריות.

הוראות

1
ממיסים 1 1/2 כפית חמאה עם שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. מבשלים ומערבבים את פטריות פורטובלו, בצל, גזר וסלרי עד שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים את תערובת הפטרייה לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
יוצקים את היין הלבן למחבת ומביאים לרתיחה, ממיסים כל פיסות טעם משחימים מתחתית המחבת. אפשר את היין לבשל במשך כ 2 דקות, עד מופחת, ויוצקים לתוך הסיר. מערבבים את מרק הבשר ואת רסק עגבניות לתוך התערובת בסיר, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך. מבשלים, מכוסה חלקית, עד מרק בשר מופחת והירקות רכים מאוד, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת המקורית, ומבשלים ומערבבים את פטריות enoki עד השחמה קלה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את enoki, וקוצצים. מערבבים את פטריות enoki הקצוצות לתוך הרוטב ומבשלים במשך כ 10 דקות; מערבבים את השמנת הכבדה, ומאפשרים לחמם דרך (לא להרתיח). מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק