קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

בורבון פקאן צבים עם Fleur de Sel

בורבון פקאן צבים עם Fleur de Sel
צבי פקאן בורבון עם פלר דה סאל עשויים להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 237 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 38 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, חצאי פקאן, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צבי פקאן, עוגת פקאן עם פלר דה סאל, ו שוקולד מריר שוקולד קרמל פקאן צבים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את הסוכר, התאדה חלב, שמנת כבדה, שעועית וניל וזרעים (אם משתמשים) בסיר גדול (6-8 ליטר). מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, חשוף וללא ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בעוד תערובת הקרמל מתחמם, לסדר את האגוזים על תבנית אפייה מוכנה( מצופה קלף): מקום 4 או 5 פקאנים שלמים בצורת כוכב עבור כל צב, על 20 כוכבים בסך הכל, משאיר לפחות 1 אינץ ' בין כוכבים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
לאחר תערובת הקרמל הגיע לרתיחה, להכניס מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
4
מוסיפים את סירופ התירס הקל, ומערבבים בעדינות עם מרית חסינת חום עד שהכל מעורבב היטב. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב לעתים קרובות ולוודא לגרד את החלק התחתון של הסיר כדי לשמור על התערובת מלהישרף, עד התערובת מגיעה 110°/100C, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את החמאה לתערובת הקרמל, ודגים את שעועית הוניל עם כפית מחוררת. ערבוב ברציפות, לבשל את הקרמל עד שהוא מגיע 241°f / 116°C, 15 עד 20 דקות; זה יהיה צבע חום עמוק ויש לי בועות איטיות, מתגלגלות במרכז.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
הסר אותו מהחום.
7
מערבבים במלח, בורבון ובתמצית הוניל (אם משתמשים), מקפידים לערבב היטב כך שהם יחולקו באופן שווה. לובש כפפות תנור, בזהירות לשפוך את הקרמל לתוך משפכי ממתקים. אפשר להתקרר במשך כ 5 דקות, ערבוב זה כמה פעמים, עד שהוא מתעבה קצת ויש לו את העקביות של פאדג ' חם. (לסירוגין, כפית ישירות מן הסיר לאחר מתן מגניב במשך כ 5 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
משפךמשפך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
יוצקים כמה כפות ' קרמל על כל אשכול פקאן. אפשר להם להגדיר עד שהם כבר לא חמים, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
9
בינתיים, למזג את שוקולד 2 כוסות בקערה חסינת חום על מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
לאחר הקרמל יש להגדיר, לשפוך קצת שוקולד מוכן לתוך משפך נקי. מעל כל צב עם כף של שוקולד. (לסירוגין, כפית ישירות מהקערה.) אתה רוצה מספיק שוקולד כך שהוא מכסה את רוב הקרמל,אבל ראשי הצבים ו tootsies עדיין צריך להיות גלוי. הקש בעדינות על תבנית האפייה על הדלפק, קצה אחד תחילה ולאחר מכן את השני, כדי לאזן את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
משפךמשפך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מקשטים את מרכז כל צב עם כמה פתיתים של fleur de sel - אבל הקפד לעשות את זה לפני השוקולד מגדיר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
12
אחסן את הצבים, בשכבות עם שעווה או נייר קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב עד 1 שבוע.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות