בורבון שילב עוף שתוי עם אפרסקים
צריך המנה העיקרית primal? עוף שיכור עם בורבון עם אפרסקים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בורבון, חמאה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. נסו אפרסקים שתויים, אפרסקים קלויים שיכורים, ו קצת שתוי עם אפרסקים ושמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים חצאי חזה עוף עם מלח ופלפל, ומסדרים במחבת 13-x 9 אינץ'. תניח בצד.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני; מוסיפים בצל, ו לטגן 5 דקות או עד מכרז. מערבבים בפפריקה.
מוסיפים בצל ירוק, הזמנה 1 כף; לבשל, ערבוב מדי פעם, 4 דקות.
מורחים תערובת בצל באופן שווה על פני עוף; לטפטף עם מיץ תפוזים ויסקי.
אופים ב 400 במשך 50 דקות, מפנה מדי פעם ושופע עם טפטוף מחבת. למעלה עם אפרסקים קצוצים, ומפזרים אגוז מוסקט.
אופים 15 דקות נוספות או עד שהעוף נעשה; מעבירים עוף לצלחת הגשה.
טפטוף עם טפטוף מחבת, ומפזרים בצל ירוק שמור.