קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות64
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בוריטו בטטה חנוק בסלסה אבוקדו ורדה

בוריטו בטטה חנוק בסלסה אבוקדו ורדה
בוריטו בטטה חנוק בסלסה אבוקדו ורדה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 541 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-277 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלפיניו, עלי כוסברה, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: צ'וריסו וטאקו תפוחי אדמה עם סלסה אבוקדו ורדה, בוריטו חביתת טורטילן עם עוף משך וסלסה ורדה, ו אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות פרנהייט. לשפשף לקלף את תפוחי האדמה המתוקים. קוצצים אותם לחתיכות גדולות בגודל ביס, על 1 עד 1 אינץ 'רחב/ארוך אינץ' עמוק. לזרוק את תפוחי האדמה המתוקים עם שמן זית, כמון, פפריקה חמה מעושנת, פלפל קאיין ומלח ופלפל. ודא שהם מצופים קלות בשמן מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים את תפוחי האדמה המתוקים על תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר קלף. מסדרים את תפוחי האדמה המתוקים באופן שווה בשכבה אחת. אין צפיפות יתר.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים במשך כ 45 דקות, מרפרף את חתיכות תפוחי אדמה מתוקים באמצע הדרך, עד שהם זהב caramelized סביב הקצוות.הפוך את רוטב האבוקדו: במעבד מזון או בלנדר טוב, לשלב את בשר האבוקדו, סלסה ורדה, שום, jalapeo (לדלג על זה אם הסלסה שלך היא פיקנטית) ומיץ לימון. להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הכוסברה ומתמזגים שוב.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים מים כדי לדלל את הרוטב אם תרצה; הרוטב צריך glop בקלות את הכף. לטעום ולהתמזג קצת מלח ים או להוסיף עוד לסחוט של סיד במידת הצורך. לרוטב הזה צריך להיות טעם של בעיטה אמיתית בפה; אתה תדע שסיימת כשאתה לא יכול להפסיק ללכת לעוד כף מהחומר.ודא שהתנור עדיין פועל ב-450 מעלות פרנהייט.*
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים את הטורטיות על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. באמצע כל טורטייה, הניח כמה רצועות של פלפל אדום קלוי, ולאחר מכן לשפוך שעועית שחורה כוס במרכז ולמעלה את כל זה עם חתיכות בטטה צלוי כוס.
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים כוס או יותר של גבינת ג ' ק על גבי. משוך קצה אחד של טורטייה מעל למרכז הבוריטו, ואז למשוך את הקצה הנגדי מעל כדי לחפוף קצת. תגלגל בעדינות את הבוריטו. חזור עם בוריטוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים בוריטוס שלך במשך כ 5 דקות על המדף האמצעי, עד הגבינה נמסה ואת טורטיות פריך קלות.בזהירות להעביר כל בוריטו לצלחת. חונק אותו ברוטב אבוקדו, מפזר עם חסה בשפע, כמה בצל אדום קצוץ, jalapeo אם אתה רוצה מנה של שמנת חמוצה. לך על זה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.