"בוריטוס גרנד של סאנסט"
אם יש לך קרם, כתף חזיר, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: שעועית אדומה האי (Grandes Habichuelas Coloradas), עננים בשקיעה, ו שקיעה טרופית.
הוראות
נגב צ ' ילי נקי עם מטלית לחה ולהסיר גבעולים וזרעים. קוצצים בבלנדר עד הקרקע דק.
מוסיפים טקילה, מיץ לימון, 1/4 כוס מים, שום, שמן, אורגנו, ו 3/4 כפית. מלח; תערובת עד חלקה.
חותכים חזיר על פני תבואה לפרוסות 1/2 ב. עבה ו-3 עד 4 בפנים. ארוך. בקערה, מוסיפים בשר למרינדה. להירגע לפחות 15 דקות ועד 24 שעות.
הרם בשר מן המרינדה רצועות חוט על שיפודים.
שיפודים להטבעה במקביל וכ -2 ב. מלבד על תבנית אפייה. לשים מרינדה על בשר.
הכן גריל פחם או גז לחום בינוני-גבוה ישיר.
שכב בשר משופד על באח בישול משומן (מכסה סגור על גריל גז). לבשל, פונה לעתים קרובות, עד הבשר משחימים היטב וקשוח, על 20 דקות.
בינתיים, ב 1 1/2 - 2 qt. מחבת על חום גבוה, להביא 3/4 כוס מים, אורז, רוטב עגבניות, הנותרים 1/4 כפית. מלח לרתיחה. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, עד הנוזל נספג, 15 עד 20 דקות.
כ 5 דקות לפני הבשר נעשה, לשים שעועית והנוזל שלהם 1-qt. מחבת ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מבעבע, על 5 דקות.
הרם בשר מבושל על מגש ומכסה בנייר כסף.
חום 1 או 2 טורטיות בכל פעם על הגריל עד השחמה קלה אבל עדיין רך, מפנה פעם אחת, 30 עד 40 שניות. ערם על מגש מתחת לסכל כדי להתחמם.
הסר בשר משפדים ללוח וחתך לתוך 1/4-in.- רצועות רחבות.
להניח טורטיות שטוחות. לקראת צד אחד של כל אחד, למלא עם ממרח אבוקדו, קרם, חזיר, שעועית (כולל רוב הנוזל), אורז, גבינה, כוס כוס כוס כוס, לחלק 1 סלסה בין בוריטוס. מקפלים מעל הצדדים ומתגלגלים בחוזקה כדי לסגור. לעבוד במהירות במהלך ההרכבה כדי לשמור על בוריטוס חם, לשרת על צלחות חמות; אם בוריטוס להתקרר, אתה יכול לעטוף כל אחד בנייר כסף משומן קל וחום בתנור 350 במשך 10 עד 20 דקות.
מגישים הנותרים סלסה בקערה להוסיף לפי הטעם.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.