בוריטוס חזיר עם פיקו דה גאלו
נסו בוריטוס עוף בגריל עם רוטב Mojo וסלסה פיקו דה גאלו, צלעות חזיר בגריל עם צ'ילה פיקו דה גאלו, ו טאקו חזיר עם תירס קלוי, פיקו דה גאלו & אורז ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חזיר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
שלב עמילן תירס, הבא 3 מרכיבים, ו, אם תרצה, פלפל אדום בשקית פלסטיק zip העליון גדול.
להוסיף חזיר בקבוצות; לאטום ולזרוק למעיל.
שליש חום של בשר חזיר שליש שמן במחבת nonstick גדול על חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
מסננים על מגבות נייר, וחוזרים על ההליך פעמיים.
מערבבים חזיר מבושל צ ' ילי במחבת, ומבשלים עד מחומם היטב.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. תערובת חזיר כפית באופן שווה את מרכז כל טורטייה; העליון עם התוספות הרצויות, לגלגל, ג ' לירול אופנה.