בוריטוס ממולא עוף ושעועית שחורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף שעועית שחורה ממולאים בוריטוס. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. לכו לחנות ותביאו פלפל, שעועית, גבינת מונטריי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. נסו בוריטוס עוף ושעועית שחורה, בוריטוס עוף ושעועית שחורה, ו עוף רזה ובוריטוס שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 6 מרכיבים לרתיחה בסיר קטן. מערבבים עוף מגורר בצל ירוק.
מערבבים שעועית וסלסה. כפית 1/4 תערובת שעועית כוס 1/2 תערובת עוף כוס במרכז כל טורטייה; מפזרים 2 כפות גבינה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מניחים ברזל יצוק או מחבת כבדה אחרת על גבי בוריטוס, ומבשלים 3 דקות בכל צד.
הסר מחבת, וחזור על הליך עם הבוריטוס 2 הנותרים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.