תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף שעועית שחורה ממולאים בוריטוס. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. לכו לחנות ותביאו פלפל, שעועית, גבינת מונטריי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. נסו בוריטוס עוף ושעועית שחורה, בוריטוס עוף ושעועית שחורה, ו עוף רזה ובוריטוס שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא הראשון 6 מרכיבים לרתיחה בסיר קטן. מערבבים עוף מגורר בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוף
בצל ירוק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מערבבים שעועית וסלסה. כפית 1/4 תערובת שעועית כוס 1/2 תערובת עוף כוס במרכז כל טורטייה; מפזרים 2 כפות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
עוף שלם
גבינה
שעועית
סלסה
3
להפשיל.
מרכיבים שתצטרך
גלול
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
תוסיף 2 בוריטוס.
6
מניחים ברזל יצוק או מחבת כבדה אחרת על גבי בוריטוס, ומבשלים 3 דקות בכל צד.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.