תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בורש, כל מתובל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 328 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמיר עשב, שמן canolan, זרעי כוסברהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: בורש השני, בורש צמחוני, ו בורש מזון-על קל.
הוראות
1
חום 2 כפות שמן בתנור הולנדי גדול, כבד על חום גבוה במשך חמש דקות עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים בשר בשכבה אחת ומלח באגרסיביות. מבשלים בלי לזוז עד משחימים היטב בצד הראשון, על 2 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד השחמה על כמה צדדים, על 5 יותר דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הוסף 6 כוסות מים. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד הבשר רך, על 1 1/2 שעות, הוספת מים לפי הצורך כדי לכסות. לכלוך ושומן מפני השטח עם מצקת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מצקת
4
חום שנותר שמן במחבת 12 אינץ מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בצל, גזר, גזר לבן, סלרי, כוסברה, זרעי שמיר, ו charnushka עם קמצוץ של מלח. מערבבים מדי פעם ומבשלים עד שהירקות מתרככים מעט, כ -7 דקות.