בזיליקום ופיצה עם שלוש גבינות קרום דק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל בזיליקום שלוש גבינה רזה קרום Pizzan. במנה עיקרית זו יש 330 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים חמים, קמח, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די טוב. נסו קרום דק שתי גבינה פיצה לבנה, חציל צ'וריסו, גבינת עיזים ופיצת בצל-קרום דק, ו פיצה קרום דק (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין בצק, להמיס דבש ושמרים במים חמים 1/2 כוס בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 1 כוס קמח ומלח לתערובת שמרים; מערבבים עד שהבצק הרך נוצר. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 6 דקות); להוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע את הבצק דבק לידיים (הבצק ירגיש מעט דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. כיסוי וצינה 1 שעה.
מיקום מתלה תנור אחד בהגדרה האמצעית. מקמו מדף נוסף בסביבה הנמוכה ביותר, והניחו תבנית אפייה ללא מסגרת על המדף התחתון. מחממים תנור ל 50
רול בצק למעגל 13 אינץ '(בערך 1/4 אינץ ' עבה) על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על תבנית אפייה ללא מסגרת מפוזרת בקמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
הסר תבנית אפייה שחוממה מראש מהתנור; סגור דלת תנור. החלק את הבצק על תבנית אפייה שחוממה מראש, באמצעות מרית כמדריך.
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב 500 במשך 5 דקות.
מורחים רוטב פיצה פיקנטי בשכבה זוגית על קרום, משאיר גבול 1/4 אינץ'.
מערבבים מוצרלה וריקוטה; מפזרים באופן שווה על רוטב. למעלה עם פרמזן.
אופים על מתלה באמצע 10 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה נמס.