בזיליקום, רוזמרין & עציץ צ'ייב
בזיליקום, רוזמרין & עציץ צ'ייב הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה, קמח לחם חזק, שקיות שמרים קלים לאפות, ומלח. נסו שמירה על אור הבוקר עם רוזמרין חביתת ביצה צ'ייב, אמנון עם קרום תפוחי אדמה סגול ושמן צ'ייב רוזמרין, ו מלפפון בזיליקום צ'ייב וסלט תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבחירה של קמח חום עם לבן, שמרים ומלח בקערת ערבוב גדולה. שים את החמאה ולשפשף אותו לתוך הקמח. מערבבים בעשבי תיבול. הפוך לטבול במרכז הקמח ויוצקים כמעט 300ml מים חמים (קרים ולא חמים), עם סכין עגול להב. ואז לערבב מספיק של המים הנותרים קצת יותר במידת הצורך, כדי לאסוף את כל פיסות יבשות בתחתית הקערה ועד התערובת מגיע יחד כמו רך, לא דביק מדי, בצק. לאסוף אותו לכדור עם הידיים.
שים את הבצק על משטח מקומח קל מאוד ללוש במשך 8-10 דקות עד שהוא מרגיש חלק וגמיש, רק הוספת מינימום של קמח נוסף במידת הצורך כדי למנוע את דבק הבצק.
מניחים את כדור הבצק על משטח עבודה מקומח קלות. מכסים בקערת זכוכית הפוכה, נקייה וגדולה ועוזבים למשך 45 דקות-1 שעות או עד שמכפילים את גודלם ומרגישים קלילים וקפיציים. העיתוי יהיה תלוי בחום של החדר.
לדפוק בחזרה את הבצק על ידי לישה קלה רק 3-4 פעמים. אתה רק רוצה לדפוק את כל בועות אוויר גדולות, כל כך יותר מדי טיפול עכשיו תאבד את הקלות doughs. צורה לכדור. לכסות עם קערת הזכוכית ולהשאיר במשך 15 דקות.
צורה על ידי שימון וריפוד הבסיס והצדדים של עציץ פרחים נקי, בשימוש (בערך 14 ס "מ x 13 ס" מ קוטר) עם קלף אפייה.
חותכים את הבצק, מעצבים אותו לנקניק שומן שהוא צר מעט בקצה אחד ולדחוף את הקצה הצר לתוך הסיר. לעצב את השאר לתוך 3 לחמניות עגולות. סיום על ידי הברשה קלה של כיכר עם מים בעדינות לחיצה על ענף או 2 של רוזמרין לתוך החלק העליון (להשרות את רוזמרין במים קרים הראשון כדי לעזור למנוע אותו לשרוף בתנור).
מפזרים פתיתי מלח וקצת קמח, ומושיבים אותו על תבנית אפייה עם הלחמניות, מעוטר גם ברוזמרין ומלח. מכסים את כל עם מגבת תה נקי ולהשאיר במשך 40-45 דקות, או עד כיכר עלה כ 5 ס " מ מעל החלק העליון של הסיר.
שים פח קלייה בתחתית התנור 20 דקות לפני מוכן לאפות ולחמם תנור 230c / 210c מאוורר / גז
לשים את הלחם עלה בתנור, בזהירות לשפוך על 250 מ " ל מים קרים לתוך בדיל קלייה (זה יהיה לשרוק וליצור פרץ של קיטור כדי לתת לך קרום פריך), ואז להוריד את החום 220c/200c מאוורר / גז
אופים כ 20 דקות עבור לחמניות ו 30 דקות עבור העציץ, או עד הזהב.
הסר להתקרר על מתלה תיל. אם הקש על החלק התחתון של כיכר אם צריך להיות מוצק ונשמע חלול