קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות80
ציון בריאות0
מגזין

בטח.ריבה לימון ג'לי דבש

בטח.ריבה לימון ג'לי דבש
בטח.ריבה לימון דבש ג'לי יכול להיות רק התבלין אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 52 קלוריות. והוא יספק כ 80 מנות. לכו לחנות וקנו פקטין פירות בטוח ג'לי, חמאה, פירות ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו בטח.ריבה כתומה ג'לי, 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ריבה מקפיא תפוזים ג'לי, ו מרמלדה דבש Kumquat (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
2
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
4
צנצנות ניקוז הרבה לפני מילוי.
5
הסר חלק צבעוני של קליפת לימונים באמצעות מקלף ירקות; לקצוץ לקלף ולהניח בצד. לקלף ולהשליך את החלק הלבן שנותר של קליפת לימונים. קוצצים לימונים, שומרים כל מיץ; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
6
מניחים קליפות, מים וסודה לשתייה בסיר גדול. מביאים לרתיחה. להפחית חום; כיסוי. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוזסוכריות תפוז, או סוכר תפוז
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
7
מוסיפים לימונים קצוצים ומיץ שמור; מכסים. מבשלים עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
8
למדוד בדיוק 3 כוסות הכינו פירות לתוך 6-או 8-qt. סיר. מערבבים בפקטין.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף. מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק מבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
10
מוסיפים סוכר ודבש; מערבבים. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
11
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
12
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
13
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
14
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
15
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת כדי להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע של מכסים עם אצבע. (אם עפעפיים קמים בחזרה, מכסים אינם אטומים קירור הכרחי.)