בטטה, במיה ומרק חומוס יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 223 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלרי, פלפל, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סלט בטטה ובמיה קלוי, מאכלי ים ובמיה במיה, ו שרימפס במיה גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף את הבצל וקמצוץ של סודה לשתיה (אופציונלי אבל מהירויות בראונינג). לבשל, ערבוב, עד בצל חום, הוספת מים על ידי כפית במידת הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים את מרק המים או הירקות ועגבניות, ערבוב לשלב. לאחר מכן מוסיפים את כל שאר החומרים למעט עשן נוזלי וחמאת בוטנים. מבשלים שנחשפו עד תפוחי אדמה מתוקים הם במכרז ופשוט קרוב להתפרק, לפחות שעה לתת טעמים הזדמנות להתערבב. ממש לפני ההגשה, מערבבים את העשן הנוזלי וחמאת בוטנים (זה עוזר אם אתה מערבב את חמאת בוטנים עם כמה כפות של מרק חם הראשון).