מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. . אם יש לכם רוטב בראונינג, בטטות, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכמניות כקינוח. וזה די טוב. נסו טורקיה & פשטידת רועים בטטה, פשטידת רועים בטטה הודו, ו בטטה ופאי רועי הודו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים מעט תבנית קדרה בת 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הבטטה, תפוחי אדמה ראסט, וגזר כל אחד בסירים נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russet
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3
יוצקים מספיק מים לתוך כל סיר כדי לכסות את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מניחים כל סיר על חום בינוני ומביאים לרתיחה. מבשלים כל אחד עד רך מספיק כדי פירס עם מזלג, 5 עד 7 דקות; ניקוז. תניח את הגזרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מניחים את בטטה סחוט תפוחי אדמה russet בקערת ערבוב גדולה; מחית קלות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russet
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
6
מוסיפים את תחליף הביצה ושמנת חמוצה. מערבבים את תערובת תפוחי האדמה עם מערבל יד חשמלי מוגדר בינוני עד חלקה ורך, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תחליף ביצה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים את ההודו בשמן החם עד השחמה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיף את הבצל, סלרי, שום, 1 כפית טימין, ותבלינים עוף. מבשלים עד ההודו מבושל דרך וכבר לא ורוד. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
9
יוצקים את ציר העוף לתערובת ההודו.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10
לטאטא יחד את חלב חם וקמח עד חלקה. כאשר ציר העוף מתחיל לרתוח, מוסיפים את תערובת הקמח למניה ומערבבים עד שהוא מתעבה.
יוצקים את תערובת טורקיה לתוך החלק התחתון של תבשיל תבשיל מוכן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
13
מפזרים את תערובת המילוי על תערובת טורקיה. מסדרים את הגזרים, האפונים והתירס על תערובת המילוי. מתבלים בקורנית, מלח ופלפל. כפית את תערובת תפוחי האדמה על הירקות, מתפשט כדי לכסות את כל הדרך עד הקצוות של המנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
14
מפזרים אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
15
אופים בתנור שחומם מראש עד למעלה הוא מעט השחמה, כ 35 דקות. אפשר לנוח 30 דקות לפני ההגשה.