בטטה ופיצה עדשים אדומה בטעם קארי
אם יש לכם חצילים, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. . נסו בטטה ופיצה עדשים אדומה בטעם קארי, דל שומן קארי אדום עדשים & פיצה בטטה (צמחוני, ו תבשיל בטטה אדום קארי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את העדשים והמים בסיר קטן. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 20 דקות, או עד מכרז.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לרסס מחבת פיצה עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני. מערבבים שום ובצל; מבשלים עד רך מעט השחמה. מערבבים בחציל ובטטה.
יוצקים כ 1/2 כוס של נוזל מעגבניות משומר. מבשלים עד מיצים נספגים.
מערבבים עגבניות, זנגביל, אבקת קארי, כמון, מלח ופלפל; ומבשלים עד תפוח אדמה מתוק מתחיל להתרכך, על 15 עד 20 דקות. (אם מיצים מבשלים לפני תפוחי אדמה מבושלים במלואם, מערבבים כמות קטנה של מים, ומכסים.)
מניחים פיצה קרום על מחבת פיצה.
מורחים את העדשים באופן שווה על פני השטח של הקרום לקצוות.
מורחים תערובת בטטה באופן שווה על גבי, ומפזרים גבינה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם השחמה, על 10 עד 13 דקות.