קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

בטטה ופיצה עדשים אדומה בטעם קארי

בטטה ופיצה עדשים אדומה בטעם קארי
אם יש לכם חצילים, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. . נסו בטטה ופיצה עדשים אדומה בטעם קארי, דל שומן קארי אדום עדשים & פיצה בטטה (צמחוני, ו תבשיל בטטה אדום קארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את העדשים והמים בסיר קטן. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 20 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
לנקז, ולהניח בצד.
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לרסס מחבת פיצה עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני. מערבבים שום ובצל; מבשלים עד רך מעט השחמה. מערבבים בחציל ובטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים כ 1/2 כוס של נוזל מעגבניות משומר. מבשלים עד מיצים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
6
מערבבים עגבניות, זנגביל, אבקת קארי, כמון, מלח ופלפל; ומבשלים עד תפוח אדמה מתוק מתחיל להתרכך, על 15 עד 20 דקות. (אם מיצים מבשלים לפני תפוחי אדמה מבושלים במלואם, מערבבים כמות קטנה של מים, ומכסים.)
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מניחים פיצה קרום על מחבת פיצה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
8
מורחים את העדשים באופן שווה על פני השטח של הקרום לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
9
מורחים תערובת בטטה באופן שווה על גבי, ומפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם השחמה, על 10 עד 13 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות