בטטות בגריל עם ליים וכוסברה
בטטה בגריל עם ליים וכוסברה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש שמן קנולן, פלפל קאיין, כוסברה ומלח כשר. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, ו 30 שלם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 68%. בטטות בגריל עם ויניגרט כוסברה ליים, בטטות בגריל עם ויניגרט כוסברה ליים, ו בטטות בגריל עם כוסברה ליים קרמה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים בסיר מים ומרתיחים עד שהם רכים במזלג; תן להתקרר. פורסים כל תפוח אדמה לאורכו לשמיניות.
מחממים גריל לבינוני או מניחים תבנית גריל מברזל יצוק על אש בינונית.
מערבבים 1 כף מלח, גרידת הליים וקאיין בקערה קטנה.
מברישים את טריזי תפוחי האדמה בשמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים עד להזהבה מכל הצדדים (כולל העור) ופשוט מבושלים, בערך 1 1/2 דקות לכל צד.
מעבירים לפלטה; מתבלים מיד בתערובת המלח ומפזרים כוסברה.