קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

בטטות בגריל עם ליים וכוסברה

בטטות בגריל עם ליים וכוסברה
בטטה בגריל עם ליים וכוסברה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש שמן קנולן, פלפל קאיין, כוסברה ומלח כשר. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, ו 30 שלם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 68%. בטטות בגריל עם ויניגרט כוסברה ליים, בטטות בגריל עם ויניגרט כוסברה ליים, ו בטטות בגריל עם כוסברה ליים קרמה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים בסיר מים ומרתיחים עד שהם רכים במזלג; תן להתקרר. פורסים כל תפוח אדמה לאורכו לשמיניות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מחממים גריל לבינוני או מניחים תבנית גריל מברזל יצוק על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
3
מערבבים 1 כף מלח, גרידת הליים וקאיין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לייםגרידת ליים
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מברישים את טריזי תפוחי האדמה בשמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים עד להזהבה מכל הצדדים (כולל העור) ופשוט מבושלים, בערך 1 1/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מעבירים לפלטה; מתבלים מיד בתערובת המלח ומפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מלחמלח
6
צילום: סטיב ג ' ירלט