בטטות ממולאות תפוחים ופקאן
תפוח & פקאן ממולא בטטות נטול גלוטן, ולקטו אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 413 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך אגוזי פקאן, סוכר חום, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון 41%, המנה הזו די טובה. תפוח-פקאן-תפוחי אדמה ממולאים, בטטות ממולאות תפוחים ובייקון, ו תפוח בייקון ממולא בטטות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה; פירס כמה פעמים עם מזלג.
מניחים על 15 אינץ ' מרופד בנייר כסף. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 400 צלזיוס למשך 45-60 דקות או עד שהם רכים.
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה; להשליך. מוציאים את העיסה ומשאירים 1/4 אינץ'. פגזים עבים; מעבירים לקערה גדולה. מועכים עיסה עם חמאה, מוסיפים סוכר חום וקליפת תפוז. מקפלים פנימה תפוח ופקאן.
כף לקליפות תפוחי אדמה. חוזרים לתבנית האפייה.
אופים 15-20 דקות יותר או עד לחימום.