בטטות עם בצל מקורמל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו בטטות עם בצל מקורמל. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני משמש 2 . מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -31 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בצל, פלפלים, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 94%. מתכונים דומים: בטטות ובצל מקורמל, פירה בטטה עם בצל מקורמל, ברי ומרווה, ו בצל מקורמל בפירה.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס). משפשפים ומייבשים את הבטטות, ואז דוקרים מספר פעמים בעזרת מזלג ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה מתוקים הם פירסינג בקלות עם מזלג, 50 דקות עד 1 שעה.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל והפלפל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהבצל רך מאוד וחום כהה, 20 עד 30 דקות נוספות.
פיצול פתח את הבטטות האפויות ומעליו תערובת הבצל, המלח, הפלפל ובובת שמנת חמוצה.