בטי נקטרינה
בטי נקטרינה עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 228 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ תפוחים, עוגיות שיבולת שועל, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 7 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו אוכמניות בטי, הסיר החם של בטי טרפין, ו אפל בטי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; לערבב בעדינות. תניח בצד.
הוסף פרוסות לחם לקערת מעבד מזון; לעבד עד פירורים הם בסדר.
הסר פירורי לחם מקערת המעבד; להפריש.
מניחים עוגיות בקערת המעבד; דופק 8 פעמים או עד פירורים גסים.
מערבבים פירורי עוגיות, פירורי לחם, וחמאה בקערה בינונית; לזרוק עם מזלג.
מפזרים תערובת פירור 1/2 כוס בתחתית 1 1/2-תבשיל ליטר או צלחת סופל מצופה ספריי בישול. למעלה עם חצי תערובת נקטרינה; מפזרים תערובת פירור 3/4 כוס, העליון עם תערובת נקטרינה נותרת.
מפזרים תערובת פירורים נותרת.
מכסים ואופים ב 350 במשך 35 דקות או עד פרי רך. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד מבעבע.