ביגולי בסלסה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו חלב חם, שמן זית כתית מעולה, קמח וספסל קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: אטריות חיטה עם רוטב אנשובי: ביגולי בסלסה, ביגולי עם סלמון מעושן, ו ביגולי עם בצל-רוטב אנשובי.
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מניחים אטריות במים רותחים, ולאפשר 8 עד 9 דקות לבשל. במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', שמן מקום, אנשובי ובצל מעל חום בינוני ומבשל. מערבבים לעתים קרובות לשבור אנשובי עד הדבק נוצר, על 8 עד 10 דקות.
מסננים פסטה וזורקים למחבת.
מוסיפים פטרוזיליה, זורקים ומניחים על צלחת.
כדי להכין פסטה: לעשות תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך היטב באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ותערובת חלב. בעזרת מזלג, היכו יחד את תערובת הביצים והחלב והתחילו לשלב את הקמח החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שאריות חתיכות פריך. זרוק את החלקים האלה. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
הערה: אין לדלג על חלק הלישה או מנוחה של מתכון זה. הם חיוניים לפסטה קלה.
כדי להפוך את ביגולי: ללוש בצק עד חלקה והדוק ולתת לנוח 20 דקות.
חותכים את הבצק לתוך 6 ולהפעיל דרך מטחנת בשר להגדיר גודל שחול הקטן ביותר. כאשר הפסטה יוצאת, לחתוך אותו לחתיכות 12 אינץ ' ומיד אבק עם קמח.
לפרוס על גיליון עוגיות מאובק עם קמח תירס, להיות זהיר כדי לשמור על הגדילים נפרדים. לסיים את כל 6 חתיכות באותו אופן.