ביגולי עם ראגו ברווז
ביגולי עם ראגו ברווז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 75 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 1184 קלוריות. המתכון הזה מכסה 52% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לך רגלי ברווז וירכיים, שמן זית כתית, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 77%. ציון זה מוצק. נסו ריגטוני עם סמרטוט ברווז, ספקטלה עם ראגו ברווז, ו גרגנלי עם ראגו ברווז עבור מתכונים דומים.
הוראות
לשטוף את הרגליים ברווז ולהסיר את כל השומן. יבש.
בקדרה עם תחתית כבדה או בתנור הולנדי, מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מוסיפים את רגלי הברווז ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים ומוציאים, בערך 10 עד 12 דקות.
מוסיפים את הבצל, הגזר, השום והסלרי ומבשלים עד לריכוך, בערך 7 עד 9 דקות.
מוסיפים את היין, העגבניות, ציר העוף והפטריות המיובשות ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הרגליים ברווז ולחזור לרתיחה, להנמיך את החום, לכסות ולאפשר לבשל במשך שעה 1.
הסר את הרגליים ברווז ולאפשר להתקרר. משוך את כל הבשר מהעצמות וחזור לסיר, ללא העצמות. מבשלים ללא כיסוי למשך 30 דקות, או עד שהוא סמיך למדי. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
ממלאים סיר גדול עם 6 ליטר מים ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים ביגולי עד "אל דנטה", בערך 8 עד 9 דקות.
מחממים את הרוטב, מסננים פסטה וזורקים לתבנית. זורקים לציפוי ומגישים מיד.
להכנת הבצק: הכינו תלולית מהקמח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את תערובת הביצים והחלב. בעזרת מזלג מקציפים יחד את תערובת הביצים והחלב ומתחילים לשלב את הקמח החל מהשפה הפנימית של הבאר.
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח כלפי מעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג שהשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מגובשת, הסר את הבצק מהלוח וגרד את כל פיסות הקרום שנותרו. מחק את החלקים האלה. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 3 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, זכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
להכנת הביגולי: ללוש בצק עד לקבלת תערובת חלקה ומהודקת, ולתת לנוח 20 דקות.
הערה: אל תדלג על חלק הלישה או המנוחה של המתכון הזה. הם חיוניים לפסטה קלה.
חותכים את הבצק ל -6 חלקים, ומעבירים כל נתח דרך מטחנת בשר המוגדרת לגודל האקסטרוזיה הקטן ביותר. עם יציאת הפסטה חותכים אותה לחתיכות בגודל 12 אינץ ' ומיד מאבקים בקמח.
הניחו על דף עוגיות מאובק בקמח תירס, והקפידו לשמור על הגדילים נפרדים. לסיים את כל 6 חתיכות באותו אופן.