בייגל סלמון וביצה מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן בייגל ביצה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 595 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, מלח כשר ופלפל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו בייגלים עם סלמון מעושן (Ww), סלמון מעושן ובייגלים, ו בייגל ארוחת בוקר סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני נמוך, מוסיפים את הביצים המוכות ומבשלים ערבוב כל הזמן עד ביצים רק מתחילים להתעבות, על 10 דקות. להעלות את החום בינוני ולהמשיך לבשל עד ביצים הם רק בקושי להגדיר, על עוד 6 דקות.
הסר מהחום והעונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
טוסט הבייגלים, ולאחר מכן לחלק סלמון בין 4 הבייגלים.
מוסיפים בצל חתוך וצלפים (אם משתמשים), ואז מעלים את הסלמון עם ביצים מקושקשות רכות.
מגישים מיד עם קפה ויין מבעבע.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.