בייגלה כדור רך
אם יש לך סוכר, סודה לשתייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-2 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. מתכונים דומים: בייגלה רך, בייגלה רך, ו בייגלה רך.
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לשלב מים חמים ושמרים. כאשר השמרים מתמוססים, מוסיפים חצי מהקמח, החמאה, המלח והסוכר ומערבבים במשך כ -3 דקות. מערבבים בקמח הנותר. להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש עד הבצק הוא כבר לא דביק.
תן את הבצק לעלות בקערה משומנת, מכוסה עד שהוא מכפיל בגודל, על 45 עד 50 דקות. מניחים את הבצק ומתחלקים ל-12 חתיכות.
מגלגלים כל פיסת בצק לחבלים ארוכים 18 אינץ'. על גיליון עוגיות משומן, לעצב כל חבל לצורת בייגלה.
בואו לעלות שוב עד כמעט הוכפל, כ -30 דקות.
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
בתנור הולנדי גדול שאינו אלומיניום מעל חום גבוה, להביא 4 כוסות מים וסודה לשתייה לרתיחה. באמצעות כפית גדולה, מנמיכים בעדינות בייגלה למים כמה בכל פעם ומרתיחים במשך כ 1 דקה, או עד שהם צפים. החזירו את הבייגלה ליריעת העוגיות והמברשת בחמאה מומסת ואז מפזרים מלח כשר.
אופים עד השחמה, כ -12 דקות.