בייגלה של בטי
אם יש לך חמאה, תערובת מרק בצל, בייגלה בגודל ביס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: הסיר החם של בטי טרפין, שזיף בטי, ו אפל בטי.
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
מערבבים את החמאה המומסת ואת מרק הבצל בקערה; מערבבים.
מוסיף את חתיכות בייגלה; לזרוק מעיל.
מורחים את הבייגלה המצופה לתחתית צלחת אפייה גדולה.
אופים את הבייגלה בתנור שחומם מראש במשך שעה 1, תוך ערבוב כל 15 דקות. אפשר בייגלה להתקרר לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום.