קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייגלה של בטי

בייגלה של בטי
אם יש לך חמאה, תערובת מרק בצל, בייגלה בגודל ביס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: הסיר החם של בטי טרפין, שזיף בטי, ו אפל בטי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את החמאה המומסת ואת מרק הבצל בקערה; מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיף את חתיכות בייגלה; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
4
מורחים את הבייגלה המצופה לתחתית צלחת אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
אופים את הבייגלה בתנור שחומם מראש במשך שעה 1, תוך ערבוב כל 15 דקות. אפשר בייגלה להתקרר לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות