קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייגלה של בטי

בייגלה של בטי
אם יש לך חמאה, תערובת מרק בצל, בייגלה בגודל ביס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: הסיר החם של בטי טרפין, שזיף בטי, ו אפל בטי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את החמאה המומסת ואת מרק הבצל בקערה; מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיף את חתיכות בייגלה; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
4
מורחים את הבייגלה המצופה לתחתית צלחת אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים את הבייגלה בתנור שחומם מראש במשך שעה 1, תוך ערבוב כל 15 דקות. אפשר בייגלה להתקרר לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה