בייקון אפוי שעועית
שעועית אפויה בייקון עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 338 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. אם יש לך בצל, חרדל, תפוח סבתא סמית ' ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 523 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 45%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שעועית אפויה עם בייקון, בייקון אפוי שעועית, ו שעועית אפויה עם בייקון.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מבשלים בייקון במחבת גדולה או במיקרוגל עד ששוחרר חלק גדול מהשומן, אך הבייקון עדיין גמיש.
מסננים על מגבות נייר ומניחים בצד.
בתבנית אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ ' מערבבים יחד את השעועית האפויה, הבצל, החרדל, הקטשופ, הסוכר החום והתפוח. למעלה עם פרוסות בייקון.
אופים ללא כיסוי במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהבייקון פריך והשעועית מבעבעת חמה.