בייקון בורגר מק ' נ ' גבינה
כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 83%. נסו בייקון וביצה מק וגבינה, בייקון בורגר מק ' נ ' גבינה, ו פימינטו גבינה-בייקון בורגר (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה לפסטה. ממליחים את המים ומבשלים את הפסטה ביישנית מאל דנטה, 5 עד 6 דקות.
בזמן שהמים מגיעים לרתיחה, מחממים את האבו בתנור הולנדי או במחבת עמוקה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבייקון ופריך.
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומסירים חלק מהטפטופים ומשאירים שכבה דקה.
מוסיפים את הבקר, משחימים ומתפוררים, אך משאירים כמה חתיכות גדולות יותר. מתבלים במלח ופלפל. לאחר שהבקר התקרמל, מוסיפים את הבצל ומבשלים למכרז.
מוסיפים את הציר ואת ווסטרשייר, ואז מנמיכים את האש לנמוכה.
בסיר על אש בינונית עד בינונית-גבוהה ממיסים את החמאה.
לטאטא את הקמח, לבשל 1 דקה.
מקציפים פנימה את החלב ומתבלים במלח ופלפל. לעבות כדי מעיל האחורי של כף. מערבבים פנימה את הגבינה. כשהגבינה נמסה לרוטב מערבבים פנימה את החרדל, הקטשופ, התענוג והרוטב החם.
שלב את הפסטה עם הרוטב וקפל פנימה את הבשר.
מניחים בכלי קדירה גדול. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה.
להגשה, חממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.הביאו את הקדירה לטמפרטורת החדר ואז אפו עד שהיא שחומה ומבעבעת מעל וזהובה בקצוות, 45 עד 50 דקות.