כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 83%. נסו בייקון וביצה מק וגבינה, בייקון בורגר מק ' נ ' גבינה, ו פימינטו גבינה-בייקון בורגר (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו סיר מים גדול לרתיחה לפסטה. ממליחים את המים ומבשלים את הפסטה ביישנית מאל דנטה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
בזמן שהמים מגיעים לרתיחה, מחממים את האבו בתנור הולנדי או במחבת עמוקה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
4
מוסיפים את הבייקון ופריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
5
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומסירים חלק מהטפטופים ומשאירים שכבה דקה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
6
מוסיפים את הבקר, משחימים ומתפוררים, אך משאירים כמה חתיכות גדולות יותר. מתבלים במלח ופלפל. לאחר שהבקר התקרמל, מוסיפים את הבצל ומבשלים למכרז.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל
בקר
7
מוסיפים את הציר ואת ווסטרשייר, ואז מנמיכים את האש לנמוכה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מלאי
8
בסיר על אש בינונית עד בינונית-גבוהה ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
לטאטא את הקמח, לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
מקציפים פנימה את החלב ומתבלים במלח ופלפל. לעבות כדי מעיל האחורי של כף. מערבבים פנימה את הגבינה. כשהגבינה נמסה לרוטב מערבבים פנימה את החרדל, הקטשופ, התענוג והרוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב חריף
קטשופ
חרדל
גבינה
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
11
שלב את הפסטה עם הרוטב וקפל פנימה את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
רוטב
בשר
12
מניחים בכלי קדירה גדול. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
13
להגשה, חממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.הביאו את הקדירה לטמפרטורת החדר ואז אפו עד שהיא שחומה ומבעבעת מעל וזהובה בקצוות, 45 עד 50 דקות.