בייקון, בצל ואגוז קוגלהוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייקון, בצל ואגוז Kugelhopf. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 390 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שקדים, מלח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Kugelhopf פירות ואגוזים, מיני לחם בייקון, בצל ואגוזים, ו Kugelhopf.
הוראות
במחבת בינונית, לבשל את הבייקון על חום מתון, ערבוב, עד השחמה קלה, על 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון למגבות נייר.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות; באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר.
במערבל עומד מצויד במשוט, לשלב את החלב, סוכר ושמרים ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים את הביצה והמלח ומכים במהירות בינונית עד מעורבב. בהדרגה מוסיפים את הקמח וממשיכים להכות עד שהבצק אלסטי, כ 4 דקות. בהדרגה מוסיפים את 11 כפות החמאה המתרככת, מכים עד שהבצק מגיע בצורה נקייה מצידה של הקערה, כ -8 דקות. במהירות נמוכה, לנצח את הבייקון, בצל ואגוזים עד מופץ באופן שווה בכל הבצק. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה בתפזורת, 2 עד 3 שעות.
בנדיבות חמאה 9 אינץ ' kugelhopf עובש או מחבת צינור מחורץ ולהגדיר את השקדים בחריצים בתחתית. אגרוף את הבצק, לעצב אותו לכדור ולעשות חור באמצע. הגדר את טבעת הבצק בתבנית, לכסות ולתת לעלות עד הבצק כמעט מגיע לחלק העליון של התבנית, על 1 שעה.
אופים את kugelhopf במשך כ 40 דקות, או עד חום זהוב.
העברה למתלה ולתת לעמוד במשך 10 דקות, אז unmold.
מברשת עם חמאה מומסת בעוד עדיין חם לשרת בטמפרטורת החדר.