בייקון-בצל לחמניות שיבולת שועל
לחמניות שיבולת שועל בייקון-בצל דורשות בערך שעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 36 מנות עם 146 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-5 גרם שומן כל אחת. תמורת 21 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם ביצה, רצועות בייקון, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור לחם. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 19%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחמניות בייקון-בצל סהר, Don't Go Bacon My Heart: Bourbon-Maple Bacon Sticky Buns ולחמניות חרדל בצל.
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים לנייר סופג לניקוז.
מטגנים בצל בטפטופים; מסננים ומניחים בצד.
בינתיים, בסיר קטן מביאים מים וחלב לרתיחה. בקערה גדולה יוצקים נוזל רותח על שיבולת שועל.
מוסיפים את המולסה, השמן והמלח.
מניחים לעמוד עד שהתערובת מתקררת ל-110°-115°, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה, ממיסים שמרים וכף סוכר חום במים חמים.
מוסיפים את הבייקון, הבצל, תערובת שיבולת השועל, הביצה, הקמח המלא, 3-1/2 כוסות קמח לחם ושארית הסוכר החום. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; מחלקים ל-36 חלקים. מעצבים כל אחד לכדור.
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה. מצננים דקה אחת לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.