בייקון-וגודה-קציץ בשר ממולא עם מרמלדה עגבניות ותפוחי אדמה מרוסקים טעונים
גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, מלח שום, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו גאודה ניפצה תפוחי אדמה, תפוחי אדמה מרוסקים טעונים, ו תפוחי אדמה מרוסקים טעונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום תנור ל 177°. לרסס מחבת כיכר 10 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים בשר בקר, חזיר, בצל מגורר, 2 שיני שום, ביצה, שיבולת שועל, מלח שום ואבקת שום לקערה גדולה ומערבבים ביד עד בשילוב. לחץ על חצי קציץ הבשר לתחתית מחבת כיכר הלחם, משאיר מעט מוטה היטב באמצע, פועל אורכו.
מניחים 1/4 כוס הגבינה בבאר. טאק ב 4 פרוסות של בייקון. סיים עם 1/4 כוס גבינה, העליון עם שאר תערובת הבשר, לחיצה למטה כדי להפוך כיכר מלוכדת לאטום את הסתימות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
בעוד הבשר מתבשל, מוסיפים תפוחי אדמה לסיר גדול מלא במים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום מעט ומבשלים עד במכרז כאשר פירסינג עם מזלג, על 20 דקות.
ניקוז, לחזור למחבת ולהוסיף חמאה. בערך לרסק. פירורים ארבע פרוסות בייקון שנותרו ומוסיפים למחבת יחד עם שמנת חמוצה ונותר 1/2 כוס גבינה מגוררת. מערבבים לשלב.
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
בינתיים, להפוך את ריבת העגבניות על ידי הוספת עגבניות קלוי אש, פלפלים כבושים, חומץ, סוכר חום, פלפל אדום כתוש הנותרים 2 שיני שום לסיר בינוני על חום בינוני. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות צלויות אש
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
כָּתֵף
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ריבה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
כ-10 דקות לפני שקציץ הבשר מסיים לבשל, מתבשל עם מרמלדת עגבניות. חזור לתנור לעוד כמה דקות כדי ליצור זיגוג. קציץ בשר נעשה בישול כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז שלה רושם 68°, 30 עד 35 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר בשר מהתנור ולתת מנוחה במחבת במשך 10 דקות. יוצא מחבת, פרוסה ומגישים עם תפוחי אדמה מרוסקים ומרמלדה עגבניות נותרת.