בייקון ודגנים
בייקון וחטיפי שיבולת שועל יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 96 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, פלפל, פירורי לחם פנקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו חביתות בייקון-גריסים, חריצי שיבולת שועל, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול. בסיר 2 ליטר, מחממים חלב ומלח לרתיחה. בהדרגה להוסיף גריסים, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום. מבשלים חשפו כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה.
מוסיפים גבינה, בייקון, בצל ופלפל; מערבבים עד גבינה מותכת. תערובת כפית למחבת. מקררים לפחות 4 שעות או עד 24 שעות.
צור גריסים לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורים. בקערה קטנה, להכות ביצים ומים עם מקציף או מזלג.
מניחים פירורי לחם בקערה בינונית. טובלים כדורים בתערובת ביצים, ואז מגלגלים בפירורי לחם.
בטיגון עמוק או סיר 3 ליטר כבד, חום שמן 3 אינץ ' על חום בינוני גבוה (350°F). מטגנים, בקבוצות, 3 עד 4 דקות או עד חום זהוב.
מניחים על מתלה קירור מתכת במחבת אפייה ולשמור חם ב 225°f תנור עד 30 דקות.