בייקון ופירה כחול אופים
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? בייקון ופירה כחול אופים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הפלפל, החמאה החמה, החמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בייקון גבינה כחולה פירה וופלים, תפוחי אדמה, בייקון & אופה גבינה כחולה, ו פירה עם בייקון וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה; לחתוך לחתיכות 2 אינץ'. תביא תפוחי אדמה, 2 כפית. מלח, ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה; להרתיח 20 דקות או עד במכרז.
ניקוז. להחזיר תפוחי אדמה לתנור ההולנדי, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 עד 5 דקות או עד תפוחי אדמה יבשים.
מחית תפוחי אדמה עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי. מערבבים בחמאה חמה, חלב חם, חמאה מומסת, פלפל, ו 1 כפית. מלח, ערבוב רק עד מעורבב.
מערבבים בגבינה כחולה ובייקון, וכפית את התערובת לתוך משומן קל 2 1/2-qt. צלחת אפייה או 8 (10-עוז.) ramekins.
אופים ב 350 במשך 35 דקות.