בייקון חם וסלט כרוב עשבי תיבול
בייקון חם וסלט כרוב עשבי תיבול יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן זית, עלי אורגנו, עלי פטרוזיליה שטוחים עלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף עשב עם ויניגרט חם, סלט בייקון פריך, ו בייקון וצעיפים סלט כרוב.
הוראות
מערבבים כרוב, בצל, גזר ועשבי תיבול בקערה גדולה. תניח בצד.
מבשלים בייקון על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה פריך, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לנקז; להפריש.
מוסיפים שאלוט לשמן בייקון חם ומבשלים, ערבוב מדי פעם על חום בינוני, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים חרדל, סוכר וחומץ ומערבבים לשלב. מערבבים בשמן, מלח ופלפל.
יוצקים רוטב על ירקות שמורים יחד עם חצי בייקון שמורות לזרוק מעיל באופן שווה.
מפזרים בייקון שנותר על סלט כרוב ומגישים מיד.
הפוך קדימה: ירקות, בייקון, ויניגרט, עד 1 יום, מקורר בנפרד. לחמם מחדש רוטב ובייקון ומערבבים עם סלט כרוב כאשר מוכן לשרת.