קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייקון-מייפל לחמניות דביקות

בייקון-מייפל לחמניות דביקות
בייקון-מייפל לחמניות דביק דורש כ 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל לחם שמגיש 12. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר חום, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו בייקון-מייפל לחמניות דביקות, מייפל לחמניות דביקות, ו לחמניות מייפל פקאן דביקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקבלת הבצק:מעיל קערה גדולה עם חמאה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים את החלב והמים בקערה חסינת חום קטנה או כוס מדידה חם במיקרוגל עד התערובת מגיעה 38° עד115 (זה יכול להיעשות גם בסיר קטן על הכיריים מעל חום נמוך).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
כירייםכיריים
קערהקערה
3
מעבירים את התערובת לקערה של מערבל לעמוד ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד קצף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
4
מוסיפים את הביצים, הסוכר והמלח ומקציפים עד לשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מוסיף את הקמח הנמדד ומניח את הקערה על מערבל לעמוד מצויד וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
6
מערבבים על מהירות נמוכה עד הקמח משולב והבצק פשוט מגיע יחד, על 1 דקה.הגדל את המהירות לגובה בינוני והוסף את החמאה המדודה חתיכה אחת בכל פעם, ומאפשר לכל חתיכה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. המשך לערבב עד החמאה משולבת לחלוטין ואת הבצק הוא חלק ומושך מן הצדדים של הקערה (הבצק יהיה רך, לח, ומעט דביק), על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.מסדרים את פרוסות הבייקון בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד להשחמה ופריכה, כ -15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת ושופכים את השומן שניתנו לקערה חסינת חום קטנה. באמצעות מברשת מאפה, מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם שומן בייקון; להפריש. הניחו בצד את שומן הבייקון שנותר.כאשר פרוסות בייקון הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לקוביות קטנות ולהניח בצד.ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
3
מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים לשלב. לבשל, לטאטא מדי פעם, עד הקצוות של התערובת להתחיל מבעבע, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר את המחבת מן החום להקציף את הקרם, סירופ מייפל, ומלח.מחלקים את התערובת בין המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
5
מפזרים חצי בייקון לקוביות לתוך כל מחבת; להגדיר את המחבתות aside.To להרכיב:להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ולשמור את המדף באמצע.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
מניחים גיליון אפייה מכוסה בנייר אלומיניום על מדף תחתון כדי לתפוס כל טיפות מן הלחמניות הדביקות בזמן שהם אפייה. (אם היית נותן לבצק לעלות בן לילה, להסיר את הקערה מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני מתגלגל החוצה.) על משטח עבודה מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לריבוע של 14 על 14 אינץ'. בנדיבות לצחצח את הבצק כל הדרך עד הקצוות עם שומן בייקון שמורות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
מערוךמערוך
קערהקערה
7
מפזרים את הסוכר החום ואת אגוזי פקאן קלויים כל הדרך עד הקצוות. החל בקצה הקרוב אליך, מגלגלים את הבצק לצורה גלילית. במידת הצורך, הכנס את המרכז פנימה ומתחת כדי להבטיח כי הגליל הוא להיות מגולגל לעובי אפילו. באמצעות סכין חדה, לחתוך את גליל הבצק לרוחב לתוך 12 חתיכות (הם יהיו דומים לפרוסות של עטיפת טורטייה).
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
סוכר חוםסוכר חום
פקאניםפקאנים
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
8
מקום 1 רול לחתוך בצד למטה במרכז כל מחבת עוגה מוכנה. שטח שווה 5 לחמניות סביב כל גליל מרכז. הגדר את המחבתות במקום חם שנחשף ולתת לחמניות לעלות עד שהם נוגעים בצדדים של המחבת ואחד את השני, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
9
מניחים את המחבתות בתנור על המדף האמצעי ואופים עד הלחמניות נפוחות וזהובות חום, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר מהתנור ולאפשר את המחבתות להתקרר על מתלה חוט במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
11
מניחים צלחת הגשה מעל כל אחד מחבתות ולהפוך את הלחמניות על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
12
הסירו את המחבתות.
13
מגישים את הלחמניות הדביקות מיד או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול