בייקון-מייפל לחמניות דביקות
בייקון-מייפל לחמניות דביק דורש כ 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל לחם שמגיש 12. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר חום, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו בייקון-מייפל לחמניות דביקות, מייפל לחמניות דביקות, ו לחמניות מייפל פקאן דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
לקבלת הבצק:מעיל קערה גדולה עם חמאה ולהניח בצד.
מניחים את החלב והמים בקערה חסינת חום קטנה או כוס מדידה חם במיקרוגל עד התערובת מגיעה 38° עד115 (זה יכול להיעשות גם בסיר קטן על הכיריים מעל חום נמוך).
מעבירים את התערובת לקערה של מערבל לעמוד ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד קצף, על 5 עד 10 דקות.
מוסיפים את הביצים, הסוכר והמלח ומקציפים עד לשילוב שווה.
מוסיף את הקמח הנמדד ומניח את הקערה על מערבל לעמוד מצויד וו בצק.
מערבבים על מהירות נמוכה עד הקמח משולב והבצק פשוט מגיע יחד, על 1 דקה.הגדל את המהירות לגובה בינוני והוסף את החמאה המדודה חתיכה אחת בכל פעם, ומאפשר לכל חתיכה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. המשך לערבב עד החמאה משולבת לחלוטין ואת הבצק הוא חלק ומושך מן הצדדים של הקערה (הבצק יהיה רך, לח, ומעט דביק), על 10 דקות בסך הכל.
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.מסדרים את פרוסות הבייקון בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד להשחמה ופריכה, כ -15 עד 25 דקות.
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת ושופכים את השומן שניתנו לקערה חסינת חום קטנה. באמצעות מברשת מאפה, מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם שומן בייקון; להפריש. הניחו בצד את שומן הבייקון שנותר.כאשר פרוסות בייקון הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לקוביות קטנות ולהניח בצד.ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים לשלב. לבשל, לטאטא מדי פעם, עד הקצוות של התערובת להתחיל מבעבע, על 4 דקות.
הסר את המחבת מן החום להקציף את הקרם, סירופ מייפל, ומלח.מחלקים את התערובת בין המחבתות מוכנות.
מפזרים חצי בייקון לקוביות לתוך כל מחבת; להגדיר את המחבתות aside.To להרכיב:להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ולשמור את המדף באמצע.
מניחים גיליון אפייה מכוסה בנייר אלומיניום על מדף תחתון כדי לתפוס כל טיפות מן הלחמניות הדביקות בזמן שהם אפייה. (אם היית נותן לבצק לעלות בן לילה, להסיר את הקערה מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני מתגלגל החוצה.) על משטח עבודה מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לריבוע של 14 על 14 אינץ'. בנדיבות לצחצח את הבצק כל הדרך עד הקצוות עם שומן בייקון שמורות.
מפזרים את הסוכר החום ואת אגוזי פקאן קלויים כל הדרך עד הקצוות. החל בקצה הקרוב אליך, מגלגלים את הבצק לצורה גלילית. במידת הצורך, הכנס את המרכז פנימה ומתחת כדי להבטיח כי הגליל הוא להיות מגולגל לעובי אפילו. באמצעות סכין חדה, לחתוך את גליל הבצק לרוחב לתוך 12 חתיכות (הם יהיו דומים לפרוסות של עטיפת טורטייה).
מקום 1 רול לחתוך בצד למטה במרכז כל מחבת עוגה מוכנה. שטח שווה 5 לחמניות סביב כל גליל מרכז. הגדר את המחבתות במקום חם שנחשף ולתת לחמניות לעלות עד שהם נוגעים בצדדים של המחבת ואחד את השני, על 40 דקות.
מניחים את המחבתות בתנור על המדף האמצעי ואופים עד הלחמניות נפוחות וזהובות חום, כ -35 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר את המחבתות להתקרר על מתלה חוט במשך 15 דקות.
מניחים צלחת הגשה מעל כל אחד מחבתות ולהפוך את הלחמניות על הצלחת.
מגישים את הלחמניות הדביקות מיד או בטמפרטורת החדר.